SCHAEFFLER AUTOMOTIVE AFTERMARKET

Aveţi întrebări concrete despre piesele de schimb? Sunteţi în căutarea unui ambreiaj adecvat pentru autovehiculul dumneavoastră? Aici se continuă cu paginile profilului nostru Aftermarket....

www.luk-as.de

 
REPXPERT ONLINE PORTAL
REPXPERT ONLINE PORTAL
 
Aftermarket

Aftermarket Automotiv

Divizia Aftermarket a Grupului Schaeffler Automotive reprezintă Grupul Schaeffler pe plan mondial pe piaţa de piese de schimb pentru autovehicule. Paleta de produse cuprinde cele trei mărci LuK, INA şi FAG şi oferă în jur de 20.000 de produse diferite pentru vehicule de pasageri, comerciale şi pentru tractoare. Piesele noastre de schimb acoperă domeniile de utilizare în sisteme de ambreiaj şi de debreiere, aplicaţii la motoare şi transmisii, precum şi aplicaţii ale trenului de rulare.

Oferta LuK conţine un program complet de ambreiaje şi soluţii de sistem, cum ar fi LuK RepSet®, volanţii cu masă dublă, sistemele de debreiere, precum şi pompe de servodirecţie.

Componente de motor şi de transmisie de la INA pentru vehicule de persoane, utilitare şi autobuze completează acest sortiment. În afară de componentele individuale pentru transmisia cu curea se oferă seturi complete de reparaţie pentru vehiculele de persoane şi pentru transportoare. Tachetul de supapă, precum şi pârghia de basculare şi ghidajul de tachet completează programul de piese de schimb de la INA pentru autovehicule de persoane şi transportoare, la fel ca şi o serie de componente de transmisie, care sunt disponibile şi pentru camioane şi autobuze.

Pentru marca FAG, departamentul companiei Aftermarket al Schaeffler Gruppe Automotive distribuie un program vast de componente pentru trenul de rulare. În domeniul vehiculelor comerciale grele, clientului îi stau la dispoziţie rulmenţi şi module de roată, precum şi garnituri şi seturi de garnituri de etanşare. Pentru autovehiculele de pasageri şi transportoare există un sortiment complet de seturi de rulmenţi de roată, cum ar fi de exemplu noul produs WheelPro.

În oferta specialiştilor Aftermarket se includ şi prestări de service pentru comerţul auto şi atelierele de reparaţii: De exemplu catalogul online, actualizat zilnic, pentru tehnica de acţionare LuK, componente de motor şi transmisie INA, precum şi aplicaţii de tren de rulare FAG, facilitează căutarea comfortabilă a pieselor de schimb. De aici a luat naştere, sub egida departamentului Aftermarket al Grupului Schaeffler Automotive, platforma de comunicare pe plan european TecDoc, care reuneşte informaţii de la aproximativ 140 de producători şi ofertanţi de piese. În plus, atelierele pot găsi pe internet la portalul de specialitate RepXpert informaţii esenţiale pentru munca zilnică: printre altele un catalog complet de piese pentru autovehicul, instrucţiuni de montaj, precum şi planuri de întreţinere pentru o gamă largă de vehicule.

Ca una dintre organizaţiile de Aftermarket lidere pe plan mondial, departamentul Aftermarket al Grupului Schaeffler Automotive şi-a propus dezvoltarea continuuă a produselor şi a prestărilor de servicii - în colaborare de parteneriat şi în relaţie strânsă cu clienţii săi.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord