Descărcare
 
CONTACT

Marketing de Personal

Corina Enache

Tel. +40 268 505453
Fax +40 268 505848

Adresa de email
 
Oportunităţi pentru studenţi şi absolvenţi

Oportunităţi pentru practicanţi

Specializări de interes

Inginerie Mecanică, Autovehicule Rutiere, Inginerie Tehnologică, Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, Mecatronică, Design de Produs, Electrotehnică, Sociologie, Informatică, Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Ştiinţe Economice.

Domeniile de practică

Producţie; Proiectare Produse; Producţie Scule; Managementul Sculelor; Intreţinere; Financiar; Calitate; Resurse Umane; Protecţia Muncii şi a Mediului; Conducerea Fabricii, Managementul Proiectelor; Metrologie; Calitate; Aprovizionare.

Aplicarea

Se realizează prin trimiterea CV-ului împreună cu o copie după buletin şi o scrisoare de intenţie în care studentul îşi exprimă dorinţele cu privire la locul de practică din cadrul fabricii noastre conform ofertei publicate alăturat şi luna în care doreşte să desfăşoare practica. Termenul limita de primire a aplicaţiilor este 15 mai.

Durata practicii

Practica se desfăşoară pe parcursul unei luni întregi, iulie, august sau septembrie.

Remuneraţie

Pe perioada practicii, studenţilor li se asigură transport gratuit şi o masă la cantina fabricii. Totodată studenţilor care nu sunt domiciliaţi în municipiul Braşov li se oferă, pe perioada practicii, cazare gratuită în căminele studenţeşti din oraş.

Practica poate fi prelungită prin angajare cu contract de muncă pe perioadă determinată.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord