2014-10-08 | BRASOV

8 octombrie 2014 – Aniversarea de 10 ani a fabricii

Așa cum a obișnuit de fiecare dată, Schaeffler România a sărbătorit această zi intern, printre colegi, dar într-un mod profesionist, fără a scădea productivitatea sau a întrerupe activitatea de serviciu. Astfel momentul a fost marcat într-un mod festiv într-un centru de aniversare special amenajat (în 3 zile şi 2 locaţii), prin care au trecut peste 3.000 de angajaţi.

Astfel, fiecare dintre cei prezenţi în aceste trei zile a avut şansa să preia personal cadoul aniversar, special pregătit pentru fiecare angajat: Cadoul aniversar a inclus tricoul tradiţional, cu logo-ul de 10 ani brodat cu fir auriu, o sticlă de vin Lacerta Cabernet Sauvignon din 2010, special selectat pentru această ocazie, cu etichetă personalizată şi medaliile aniversare, care au o semnificaţie deosebită pentru Schaeffler România:

Monedele aniversare sunt simboluri prin care marcăm aniversări „cu greutate” în Schaeffler Romania. La aniversare de 5 ani de fabrică, angajații au primit în dar moneda de bronz într-o cutie cu trei lăcaşe, iar în 8 octombrie 2014, aceştia au primit în dar moneda de argint, din argint 925‰. Restul angajaţilor au primit cutia şi prima medalie din serie, cea de bronz.

Centrul de distribuţie a cadourilor, care s-a transformat cu ocazia aniversării în inima fabricii şi loc de intersecţie pentru sutele de colegi din fabrică, a fost doar o parte din aspectele care au marcat aniversarea. Atmosfera de celebrare s-a simţit din plin şi la cantina companiei, unde a fost pregătit, pe lângă un meniu aniversar deosebit, şi o staţie specială, unde bucătarii-şefi au preparat specialităţi cu ocazia zilei. La finalul mesei, toţi angajaţii s-au bucurat de o prăjitură aniversară cadou, care le-a îndulcit ziua, după cum s-a obişnuit de la aniversările din anii precedenţi.

Cu ocazia aniversări a fost inaugurat şi noul sistem TV de informare montat la cantină. Pe acestea a rulat filmul Schaeffler România în imagini, care marchează prin imagini întregul istoric al companiei: istoricul fabricii în imagini.

Una dinte activităţile zilei care confirmă că angajații Schaeffler sunt o echipă şi că această aniversare este a lor și doar a lor, sunt pozele făcute de echipe şi departamente în tricouri. Am primit poze de la cele mai numeroase departamente de la vreo aniversare de până acum.

Şi mai mult de atât pozele au fost extrem de simpatice: poze cu echipe în tricouri aniversare din 2014, plus am reuşit să facem o poză cu cel mai numeros grup, adunat spontan din toată fabrica:

168 de colegi (cu 70 mai mulţi decât în anul 2013).

Atmosfera care a însoțit întreaga zi a fost una festivă, plină de bucurie și bună dispoziție și cu siguranță că a transformat ziua de 8 octombrie 2014 într-o zi cu adevărat memorabilă.