2015-09-08 | BRASOV

Schaeffler România la Made in Braşov

Întrucât Schaeffler România dorește să aibă un contact direct și constant cu cei din comunitatea brașoveană, anul acesta compania noastră a fost prezentă la cea de-a doua ediție a evenimentului Made in Brașov, în perioada 4-6 septembrie 2015, pregătind un stand expozițional de excepție.

În cadrul acestui eveniment, Schaeffler România, alături de alți agenți economici de renume din zonă și de Universitatea Transilvania, a făcut o incursiune în lumea tehnicii pentru toți vizitatorii expoziției. Scopul evenimentului a fost acela de a prezenta publicului brașovean potențialul economic și industrial al orașului nostru, cât și oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă ”cetatea tehnologică” a Brașovului tinerilor și nu numai.

Pe parcursul celor trei zile de expoziție, fiecare vizitator a putut afla mai multe informații despre Schaeffler România, având ocazia de a discuta direct cu specialiștii companie despre produsele pe care Schaeffler le realizează în fabrica de la Brașov, cât și despre activități conexe pe care compania le realizează cu diverse ocazii. Exponatele alese pentru prezentare au fost diverse, de la rulmenți de mici dimensiuni, până la motoare și biciclete electrice, special pregătite pentru această ocazie.