O zi cu Schaeffler

2015-10-29 | BRASOV

11 noiembrie 2015 la Universitatea Transilvania

Evenimentul Schaeffler Day: Invitație pentru studenții facultăților tehnice

Studenții facultăților tehnice se pot pregăti pentru viitorul lor profesional alături de Schaeffler România, în data de 11 noiembrie, în cadrul evenimentului Schaeffler Day. Participanții vor putea afla ce înseamnă să profesezi într-o companie de vârf din domeniul auto și industrial, având ocazia de a sta față în față cu membri ai conducerii din Germania și specialiști cu experiență.

Evenimentul va fi deschis de prelegerea susținută de Prof. Dr. Peter Pleus, membru al board-ului executiv Schaeffler, cu tema ” Real-life Innovation: The development of the active roll stabilization-system at Schaeffler”. Cele mai interesante întrebări venite din partea studenților vor fi premiate la finalul prelegerii.

Workshop-urile pe teme de tehnică și inovație vor fi coordonate de experți din domeniu, iar participarea se va face pe bază de înscriere. Trei teme de real interes vor fi abordate în cadrul workshop-urilor:

• Rulmentul anului 2050 - Cum ar trebui să arate rulmentului viitorului?
  • Sisteme integrate de șasiu - Cum putem simplifica sistemele de șasiu, când trendul actual este spre complexitate?
  • Globalizarea în cercetare-dezvoltare - De ce este importantă globalizarea în cercetare-dezvoltare?

Ultima activitate din agenda evenimentului va fi vizitarea companiei Schaeffler România. Fiind una dintre cele mai mari investiții în capacități de producție ale Grupului, producând în Brașov componente pentru industria automobilistică și constructoare de mașini și pentru industria eoliană, Schaeffler România își va deschide porțile pentru toți studenții care își doresc să descoperea ce înseamnă o fabrică de producție modernă. Participarea se va face pe bază de înscriere.

Așteptăm toți studenții interesați să se înscrie la eveniment până pe data de 8 noiembrie, pe site-ul facultății de mecanică: unitbv.ro  Facultăți  Inginerie Mecanică  Studenți. Se va completa formularul de înscriere, conform instrucțiunilor.