Ingineria Proceselor de Fabricație Avansată

2015-07-15 | BRASOV

Ingineria Proceselor de Fabricație Avansată

Un nou program de master alături de Schaeffler România

Anul 2015 aduce noi direcții de dezvoltare în sfera educațională: după succesul primului program de master realizat de Schaeffler România în colaborare cu Universitatea Transilvania în 2013, un nou program de master a fost lansat în vara acestui an. Schaeffler România și DTR Draexlmaier România, alături de universitate și alte 7 companii de renume din zona Brașovului, au pus bazele celui de-al doilea master profesional, unic în domeniul ingineriei fabricației.

În urmă cu doi ani, Universitatea Transilvania a lansat în colaborare cu Schaeffler programul de master ”Virtual Engineering in Automotive Design”. Acest program a fost dezvoltat în mod special pentru a răspunde cerințelor pe care companii precum Schaeffler le au la adresa specialiștilor din domeniul tehnic.

Adresat absolvenților de facultăți tehnice, noul program de master, ”Ingineria Proceselor de Fabricație Avansată”, pune la dispoziția studenților două trasee de studiu, special gândite pentru a asigura o absorbție rapidă pe piața muncii: Ingineria avansată a proceselor de fabricație a produselor din materiale plastice și a celor de tip lagăr de rostogolire.