2015-09-22 | BRASOV

Vară activă pentru studenţi

233 de locuri de practică studențească la Schaeffler România

Schaeffler România oferă anual aproximativ 180 de locuri de practică pe perioada vacanței universitare dintre anii de studiu. Domeniile de practică sunt variate și numără: Producție, Proiectare Produs, Producție Scule, Managementul Sculelor, Întreținere, Financiar, Calitate, Resurse Umane, Protecția Muncii și a Mediului, Conducerea Fabricii, Managementul Proiectelor, Metrologie, Calitate, Aprovizionare și Relații Publice.

În acest an s-a înregistrat un număr record de locuri de practică 233 (iulie - 98, august - 71, septembrie - 64), cu 7% mai mult ca în 2014. Din cele 469 de aplicații, 75% sunt studenți de la Universitatea „Transilvania” din Brașov, iar 25% provin din alte centre universitare (Iași, București, Bacău, Constanța, Pitești, Cluj, Galați, Suceava). Totodată, 63% din studenții candidați au studii tehnice; 36% din studenții candidați au studii non-tehnice, iar raportul aplicațiilor fete-băieți este 51% - 48%. Două stagii de practică au fost pentru studenți străini, din Turcia. Aceștia și-au desfășurat stagiul de practică în domeniul tehnici, alături de specialiștii din Engineering Center.