2015-06-22 | BRASOV

29 de medalii pentru sportivii de la Schaeffler

Schaeffler Team la Corporate Games, ediția a 4-a

În fiecare an Schaeffler România iese în evidență la competițiile anuale Corporate Games (edițiile de vară și de iarnă), datorită extraordinarului spirit de echipă și a rezultatelor spectaculoase. Astfel, în cadrul celei de-a 4-a ediții a jocurilor corporatiste de vară, care a avut loc în perioada 11-14 iunie 2015, angajații companiei au dovedit că sunt o echipă puternică, implicată și, fără îndoială, victorioasă.

Un nou an, o nouă competiție, o nouă provocare… Perseverența, coeziunea și profesionalismul Schaeffler Team și-au spus cuvântul, totul materializându-se în 29 de medalii, 6 trofee pe sporturi (atletism, bowling, fotbal, tenis de masă, șah, volei) și binemeritatul trofeu pe Divizie (câștigat pentru al 4-lea an consecutiv).

Schaeffler Team a învins detașat la divizia 51-100 sportivi, cu 618 puncte câştigate. Sportivii Schaeffler au concurat la 13 sporturi cu peste 2.000 de atleţi din alte companii şi au arătat că sunt o echipă întotdeauna puternică, unită, motivată, care aduce rezultate!

Condițiile de joc au fost anul acesta foarte dificile, deoarece temperaturile au depășit 35 C◦. Totuși canicula nu a reprezentat un obstacol pentru echipele de atletism, ciclism, fotbal, karting, tenis de câmp și tir, care au jucat meci după meci în plin soare, iar toate echipele s-au descurcat excelent, obținând rezultate de top și fiind prezenți constant pe podium.