2015-08-03 | BRASOV

Festivitate de absolvire în 29 iulie

A doua generație de absolvenți ai Școlii Profesionale Germane Kronstadt

Povestea de succes a Școlii Profesionale Germane Kronstadt continuă… Pe de o parte, în 29 iulie 2015, a avut loc festivitatea de absolvire a celei de a doua generații de elevi SPGK. Pe de altă parte, în 19 iunie, o nouă generație de 231 de elevi a fost admisă. Așadar, cei mari au făcut loc celor mai mici și le-au servit drept exemplu prin rezultatele obținute și prin faptul că 94% dintre ei s-au angajat în firmele în care au învățat. 59 de absolvenți pregătiți în Schaeffler România au fost preluați oficial din 1 august 2015, ca angajați

După doi ani de școală, acești tineri au dobândit competențele necesare pentru a practica meseria învățată, conform a ceea ce au confirmat comisiile de examinare, din care au făcut parte reprezentanții companiilor.

Acest moment important din viața elevilor, a fost sărbătorit alături de părinți, profesori, tutorii de practică din companii și o echipă numeroasă care sprijină activitatea școlii.