2015-06-09 | BRASOV

2100 de participanţi în 6 iunie la fabrica din Cristian

Ziua Copilului și a Mediului la Schaeffler România

Peste 2 100 de angajați au sărbătorit împreună la Schaeffler România singurul eveniment din an dedicat copiilor și familiei. Ocazia deosebită de a le arăta celor dragi locul de muncă, de a-i prezenta pe aceștia colegilor, dar mai ales oportunitatea de a le oferi copiilor o zi cu adevărat specială, au fost factori motivaționali puternici, având în vedere număr atât de mare de participanți.

Curiozitate, spirit de aventură și mult entuziasm s-a putut citi pe chipul fiecărui mic invitat, încă de la intrarea pe poarta companiei… „Oare ce înseamnă lumea tehnicii și câte surprize mă vor aștepta în lumea copiilor?”, păreau a se întreba cu toții. Iar pentru a fi pe măsura așteptărilor, echipa Schaeffler a pregătit activități interesante și diverse: jocurile gonflabile, desene pe plăci de rigips și asfalt, activități sportive, face painting, lego uriaș din baloane, labirint din carton, zumba, curiozități despre corpul uman, autospecială pompieri și multe alte activități.

De asemenea, activitățile tehnice din Centrul de Formare Profesională au stârnit din start interesul vizitatorilor. Testarea cunoștințelor în domeniul SSM și a îndemânării tehnice la Centrul de Formare Profesională a fost bifată în cadrul mai multor exerciții: cubul cu spițe, detectorul de atingere, poansonarea bănuților, montarea unui rulment, măsurarea unui diametru, tăiatul cu fierăstrăul, lipitul inimioarei. Cantina a constituit și de această dată un punct de interes pentru cei prezenți, astfel că bucătarii-șefi au avut o misiune clară în a menține standardele cu care i-a obișnuit pe vizitatorii și angajații Schaeffler.

Toți invitații au fost învăluiți de o atmosferă de sărbătoare, iar fiecare participant, de la mic la mare, s-a bucurat de compania familiei și a colegilor, de muzică, dans și vreme frumoasă.