2015-02-20 | Brasov

Schaeffler România – exemplu de bună practică în asigurarea la transport!

În 2013, Schaeffler România a definit procesele pentru securizarea încărcăturii la transport și a dezvoltat procedurile aferente. Fabrica de la Brașov a fost prima locație de producție a Grupului, din Europa de Est, care a implementat aceste procese într-un mod rapid și eficient, iar rezultatele bune nu au întârziat să apară, Schaeffler România fiind considerată un exemplu de bună practică în această direcție.

Asigurarea înseamnă un transport sigur pe drumurile publice și un standard ridicat de calitate. Astfel, și în Brașov, procedura standard pentru personalul din zonele de încărcare (punctele de control) este să asigure, pe baza unei liste de verificare, că marfa este securizată în mod corespunzător de transportator. ”Acest lucru înseamnă un transport sigur pe drumurile publice și un standard ridicat de calitate. Încărcările de marfă optimizate vor avea un efect pozitiv asupra mediului înconjurător, dar și asupra costurilor de transport”, a menționat dl. Elke Hager de la Serviciul ”Securitatea Muncii” și Edgar Beck de la Departamentul Logistică din Germania, Herzogenaurach.