2014-12-19 | Brasov

Premiem excelenţa

Gala Premiilor Schaeffler România – Ediția a 6-a

Unii oameni oferă atât de multă valoare celorlalți prin cine sunt, prin ceea ce spun, prin ceea ce fac…Unii oameni ajung să realizeze lucruri extraordinare, lucruri care îi inspiră pe oamenii din viața lor. Iar, acest lucru s-a văzut pe deplin în cadrul Galei Premiilor Schaeffler România, având în vedere ca anul acesta am obținut un număr record de nominalizări: 827 de ”dovezi” au venit din partea angajații noștri, care au ales să recunoască public și oficial rezultatele excepționale ale colegilor lor, rezultate care i-au inspirat și motivat pe parcursul anului 2014.

Joi, 18.12.2014 a avut loc premierea festivă pentru a 6-a ediţie a “Galei Premiilor Anuale Schaeffler România”. După cum spune tradiția, nominalizările la cele 11 categorii de premiere au fost făcute de angajaţii Schaeffler România, iar câştigătorii au fost aleşi prin vot de către comisia compusă din reprezentanţi ai Managementului şi ai Comitetului Salariaţilor, iar în acest an şi de responsabilii din departamentele centrale (câte 1 reprezentant) care au avut drept de vot la categoriile din care au fost excluşi.

Programul Galei a inclus, pe lângă tradiţionala premiere, şi o prezentare a anului 2014 în imagini, un recital muzical al unor tineri talentaţi, tombola participanţilor, incluzând cele 10 premii speciale în bani şi un bufet cu delicatese şi răcoritoare. Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv la etajul 3 al Centrului de Inginerie Schaeffler.