2014-11-13 | Brasov

“10 pentru 10”

Burse Private de Excelență

Pentru al 7-lea an consecutiv, Schaeffler România a derulat programul de Burse Private de Excelență - “10 pentru10”, adică a acordat semestrial 10 burse pentru studenții care țintesc excelența și rezultatele de top în domeniul pe care îl studiază. Pe parcursul unui an, Schaeffler România desfășoară două sesiuni de selecție a bursierilor, în luna noiembrie și luna aprilie.

Pot aplica pentru aceste burse toți studenții Universității Transilvania din Brașov care îndeplinesc criteriile de selecție, inclusiv angajații Schaeffler România.

Sesiunea din luna noiembrie 2014 a înregistrat un record de aplicații față de anii precedenți. Interesul crescut al studenților a reflectat într-un mod pozitiv imaginea companiei Schaeffler România în ochii celor mai tineri actori sociali. În același timp, angajații Schaeffler s-au preocupat pentru a le oferi tuturor candidaților condiții propice pentru o selecție corectă. Selecția preliminară a candidaților a constat într-un test de cultură generală și raționament logic

Candidații care au trecut prima etapă, au susținut un interviu în fața managementului companiei. Aceștia au făcut o scurtă prezentare personală, urmată de susținerea unui concept, răspunzând la întrebări din partea comisiei de evaluare, într-un timp limitat.

Schaeffler România va continua să promoveze excelența în toate domeniile, în interiorul și în afara companiei. Programul de acordare a Burselor Private de Excelență - “10 pentru 10” este un exemplu concret de încurajare, recunoaștere și recompensare a performanței.