2014-11-10 | Brasov

Seria de Prelegeri universitare - Liderii științei și industriei automobilistice prezintă

Mobility for tomorow

Din anul 2011, Schaeffler România, în colaborare cu Universitatea Transilvania din Brașov și alți parteneri renumiți din lumea automobilistică, a organizat seria de prelegeri pe teme tehnice.

Startul acestei serii de prelegeri a fost dat de către Prof. Dr. Peter PLEUS în luna mai a anului 2011, cu lucrarea: Quo Vadis Automotive Industry – Upcoming Challenges for a Global System Supplier.

În următorii ani, 2012 și 2013, alte două teme de interes au fost susținute de Prof. Dr. Peter PLEUS la Brașov: Global strategies to meet the demands of the engine of the future (22 Noiembrie 2012) și The evolution of the internal combustion engine (6 Noiembrie 2013).

În luna noiembrie a anului 2014, studenții au avut onoarea de a participa la cea de-a patra prelegere susținută de Prof. Dr. Peter Pleus - membru al Bordului Executiv și Director Executiv Automotive Schaeffler AG în Aula Magna a Universității Transilvania din Brașov.

Această ultimă prelegere, Mobility for tomorrow: challenges and answers in future mobility,, a fost așteptată cu un foarte mare interes de către studenți și personalul didactic al universității. La finalul prezentării a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde participanții au avut posibilitatea de a adresa întrebări și de a primi cele mai bune răspunsuri în ceea ce privește mobilitatea de mâine.