2014-10-15 | Brasov

În 7 octombrie 2014

5 ani de activitate pentru Academia MOVE

În cadrul Grupului Schaeffler își desfașoară activitatea în prezent 12 Academii MOVE, Academia din Romania fiind a patra academie de acest fel înființată. Anul 2014 este an aniversar pentru Academia MOVE din România, deoarece, în 7 octombrie 2014, s-au împlinit 5 ani de activitate.

Derulând firul istoric al acesteia, Academia MOVE a avut cinstea de a fi inaugurată de domnul Oliver Jung, Membru în Consiliului Executiv al Grupului Schaeffler și domnul Alexandru Blemovici, Director General Schaeffler România. De asemenea, în luna mai, 2011, în cadrul vizitei doamnei Maria-Elisabeth Schaeffler și a domnului Georg Schaeffler la fabrica din Brașov, Academia MOVE a reprezentat unul din punctele de oprire ale înalților oaspeți.

La împlinirea celor 5 ani de activitate, dl. Alexandru Blemovici, a fost alături de echipa Academiei MOVE, iar mesajul pe care l-a transmis acesteia a fost unul pozitiv și încurajator:

”Academia MOVE reprezintă una dintre cele mai importante realizări a ultimilor 10 ani în Schaeffler România. În primul rând, pentru că a reușit să schimbe convingeri și comportamente. Prin prezentare teoretică și practică angajații noștri conștientizează concepte aparent simple precum: resurse, risipă, flux, stocuri, timp de trecere, FIFO, 5S, concepte care, însă, îmbunătățesc rezultatele noastre atât profesionale, cât, probabil, și cele personale pe termen lung.

În final, aceasta este menirea noastră cea mai importantă ca firmă, dar și ca membri ai comunității: să inițiem și să susținem schimbări în bine. Iar, primul pas pentru așa ceva a fost întotdeauna modul în care ne-au fost explicate și am înțeles lucrurile importante. Academia MOVE și echipa acesteia a înțeles de la început foarte bine acest rol, de aceea cred că va rămâne una dintre construcțiile noastre cele mai durabile.

Va doresc La Mulți Ani și să nu încetați niciodată să vă îmbunătățiți voi înșivă, ca sursă de inspirație pentru absolvenții și viitorii absolvenți ai Academiei MOVE!”