2014-10-06 | Brasov

Schaeffler România a obținut titlul de calitate de la General Motors

Supplier Quality Excellence Award

Schaeffler România a primit în 30 septembrie 2014 distincția „Supplier Quality Excellence Award” acordată furnizorilor de către General Motors. Constructorul american de automobile acordă aceste distincţii furnizorilor proprii pentru performanțe lor remarcabile, recunoscând astfel calitatea înaltă a produselor, eficienţa proceselor şi service-ul excepţional oferit de Schaeffler România.

Premiul “General Motors Supplier Quality Excellence Award” este acordat numai furnizorilor de top care îndeplinesc criteriile de calitate stricte şi riguros monitorizate de către GM. Pentru evaluare sunt luate în considerare mai multe criterii, cum ar fi livrarea la timp a produselor de înaltă calitate, procese de producție eficiente și forţa de inovare. Sisteme de calitate, cum ar fi ISO / TS16949 sunt, de asemenea, o condiție prealabilă pentru o nominalizare. Schaeffler România a atins sau chiar a depăşit aşteptările la criteriile urmărite în anul 2014.

"Este o onoare să primim acest premiu, să fim recunoscuţi ca furnizor puternic şi competent în industria automotive. Această performanță este a doua recunoaștere importantă pe care o obţine echipa noastră, după distincţia de la Ford." spune Sorin Homescu, Director Producţie Automotive Schaeffler România.

Printre criteriile de evaluare se numără:

• Certificare MMOG / LE - Materials Management Operations Guideline Logistics Evaluation
  • Criterii de calitate (reclamaţii PRR, PPM)
  • Performanţa livrărilor
  • Certificare QSB (Quality System Basic Audit)