Sporturi pe zapada

2016-01-26 | Brasov

Ediția a 4-a

Winter Corporate Games

Cel mai mare eveniment sportiv mondial pentru amatorii corporatiștii a avut loc în perioada 22-24 februarie 2016, în orașul Brașov, precum și în stațiunea turistică Poiana Brasov. Winter Corporate Games, festivalul polisportiv care are loc în peste 20 de țări și peste 50 de orașe din lume, a ajuns la cea de a 4-a ediție în România și rămâne singura competiție de iarnă pentru amatorii din țară.

Această ediție a cuprins, la modul general,11 competiții sportive, la care s-au putut înscrie angajații companiilor private, dar și de stat, ONG-urile și antreprenorii. Schaeffler România a participat la doar 4 din cele 11 sporturi și anume: biliard, tenis de masă, tir cu arme biatlon, volei pe zăpadă, plus cei doi medaliați cu aur de la competiția de schi de anul trecut, care au beneficiat de o invitație specială în 2016.

Rezultatele obținute în acest an de către Schaeffler Team au fost, ca întotdeauna, remarcabile. Iată performanța angajaților Schaeffler, exprimată în medalii și trofee:

Biliard:

Woman Open – argint

Men Open – aur (+ locul 5)

Dublu Mix – argint (+ locul 4)

Dublu Men – aur și argint

Tenis de masă:

Man Open – aur (+ locul 4, 5 și 6)

Woman Open – locul 6, Dublu Woman – bronz

Dublu Man – argint și bronz (+ locul 4 și 6)

Tir:

Woman Open – argint și bronz

Man Open – locul 8

Volei pe zăpadă:

Mix Open - aur și bronz

Schi:

Schi Super G Men 40+ - aur

Trofeul pentru Divizia 4 (21-50 atleți) a revenit echipei Schaeffler, care a obținut un punctaj impresionant: 179 de puncte, la peste 50 de puncte diferență față de compania de pe locul 2. Alături de Schaeffler, în divizia a 4-a au mai luptat: Benchmark Electronics SRL (121), Sport Award (115), Terwa România (53), Hutchinson (47), Kronwell (47), Siemens (45), Stabilus România (36), R.P.L.P. Kronstadt R.A. (32), REGE Automotive (28), Quin România (21), Duvenbeck Logistik (11), Telus International Europe (5)

Și trofeul pe medalii a ajuns tot la Schaeffler, echipa reușind să acumuleze 20 de medalii, după cum urmează: 8 medalii de aur, 5 de argint și 7 de bronz.

O prestație deosebită, așadar, din partea angajaților Schaeffler, care promit rezultate la fel de bune și la competițiile viitoare!