Eveniment cu greutate

2016-05-16 | Brasov

Absolvenţii în Faţa COmpaniilor

Sponsor principal la AFCO 2016

Schaeffler România a fost partenerul principal al Universității “Transilvania” din Brașov în realizarea conferinței anuale Absolvenţii în Faţa COmpaniilor (AFCO 2016). Acest eveniment se adresează studenților din anii terminali care doresc să-și prezinte proiectele de diplomă/lucrările de licență reprezentanților mediului economic.

Înscrierea participanților s-a făcut online, pe pagina web a conferinței. Au fost înscrise peste 240 de lucrări repartizate în cele nouă secțiuni de specialitate.

Prezentarea lucrărilor a fost făcută sub formă de postere, fiecare dintre participanți enunțând aspectele cele mai importante comisiilor de jurizare (Comisia Universității și Comisia Schaeffler România).

Compania noastră a fost reprezentată de juriul condus de domnul Alexandru Blemovici.( eventual tabel, sau cu liniuță numele membrilor juriului). În urma expunerilor proiectelor de către participanți, membrii comisiei au deliberat și au hotărât acordarea unui premiu, o Bursă de Excelență Schaeffler în valoare de 5000 Ron către echipa câștigătoare pentru lucrarea “Proiectarea procesului tehnologic de fabricare a tamburului de frână din componența autocamioanelor”.De asemenea, au fost acordate și patru Mențiuni speciale, fiecare în valoare de 1000 Ron.