Fiecare asociație s-a pregătit în cel mai mic detaliu pentru această întâlnire

2016-05-20 | Brasov

În premieră

Ziua Responsabilității Sociale la Schaeffler România

În 2016, Schaeffler România a împlinit 5 ani de când coordonează intern ”Programul 2%”. Astfel, pentru a celebra acest moment, cât și pentru a contura și mai concret implicarea activă pe partea de responsabilitate socială, acțiunea de colectare a formularelor 2% a arătat cu totul altfel: în 19 mai 2016, pentru prima oară, angajații Schaeffler au putut interacționa direct, față în față, cu reprezentanți ai ONG-urilor, în cadrul evenimentului ”Ziua Responsabilității Sociale”.

Cele 8 ONG-uri din Brașov și din împrejurimi, care au răspuns afirmativ invitației, au petrecut o zi alături de angajații companiei. Fiecare asociație s-a pregătit în cel mai mic detaliu pentru această întâlnire, cu entuziasm și multă energie pozitivă. Standurile special amenajate au fost pline de culoare și i-au încântat pe vizitatori.

Formulare 2%, produse handmade excepționale, realizate de către beneficiarii ONG-urilor, produse promoționale, flyere, afișe, filmulețe și multe altele, au făcut ca standurile fiecărei asociații să trezească interes din partea angajaților Schaeffler și să îi motiveze pe aceștia să interacționeze direct cu cei prezenți.

Schaeffler România a pregătit, de asemenea, o surpriză și asociațiilor, sub forma unei donații. Comisia de jurizate a interacționat cu toate asociațiile prezente la eveniment, urmărind criterii cheie de departajare. La final, ONG-ul cu cele mai multe puncte a fost desemnat câștigător, beneficiind de donația din partea companiei.

Angajații Schaeffler s-au arătat încântați de acest eveniment, au oferit feedback pozitiv organizatorilor și au menționat în mod expres că o astfel de acțiune este oricând binevenită și, de ce nu, și-ar dori ca acest eveniment să devină tradiție!