Capturi record

2016-07-13 | Brasov

Cupa de pescuit

A 3-a ediție aduce capturi record

În perioada 9-10 iulie 2016 s-a desfășurat a treia ediție a Cupei Schaeffler la Pescuit. Concursul a constat anul acesta în cântărirea celor mai mari 7 pești prinși de fiecare echipă, suma lor reprezentând locul în clasament.

Împărțiți în 25 de echipe, participanții au reușit să prindă capturi record, în comparație cu anii precedenți, echipele au prins în total 868.52 kg de pește, față de 734 kg în 2015 și 368 kg în 2014. 7 pești cu o greutate de peste 10 kg au fost capturați.

Angajații s-au arătat extrem de nerăbdători pentru o nouă competiție de acest gen, fapt demonstrat şi de ocuparea locurilor disponibile în doar 8 ore de la startul perioadei de înscriere. Pregătiți cu multă pasiune și răbdare, participanții au petrecut ore întregi pe marginea apei, pregătiți cu cele necesare pentru a prinde cele mai mari capturi. În final, cel mai mare pește prins a cântărit 13.06 kg.

Surpriza adusă de ediția de anul acesta a constat în faptul că evenimentul a durat 24 de ore, concursul fiind, de fapt, un maraton de pescuit.

O altă surpriză a fost participarea în concurs a unei echipe din Schaeffler Herzoghenaurach. Concurența a fost una pe măsură, locurile fruntașe departajându-se printr-o cantitate infimă, de doar 505 grame. Deși au fost 25 de echipe înscrise, la finalul competiției doar cei din grupa Magic Boilies au ieșit învingători (>1154 cantitate totală de pește prins).