INFORMAŢII ADIŢIONALE
Schaeffler Romania - Official Presentation
 
CATALOG DE PRODUSE
medias® 5.0

Rapid şi uşor prin asistenţa de selectare:
sistemul de selectare a produselor şi informare medias® au fost complet revizuite.

Catalogul de produse medias® 5.0

 

Bine aţi venit la Schaeffler România

Mobilitate pentru mâine

Grupul Schaeffler activează prin cele trei mărci puternice ale sale, LuK, INA si FAG, în sectorul auto, industrial şi aerospaţial în vederea realizării unor procese rapide şi flexibile de fabricaţie, dezvoltând parţial tehnologii, maşini şi comenzi proprii.

Schaeffler România, una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale Grupului, produce în Braşov componente pentru industria automobilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană.

 

Mesaje actuale

2019-01-11 | PRESǍ

10 ani de Burse de Excelență

În 2018 s-au împlinit 10 ani de la prima sesiune a programului educațional Bursele de Excelență. Timp de 10 ani zeci de studenți ai Universității Transilvania din Brașov, care au avut rezultate deosebite s-au bucurat de susținerea Schaeffler România în parcursul lor educațional.

Schaeffler România susține excelența
 
2019-01-09 | PRESǍ

11 Programe educaționale derulate de Schaeffler România în 2018

În 2018 la nivel general au fost implicați în proiectele educaționale derulate de Schaeffler România peste 1.000 de persoane: elevi, studenți, masteranzi, profesori etc.

Peste 1.000 de persoane implicate în programele educaționale din 2018
 
2018-12-14 | PRESǍ

Piatră de hotar pentru condusul autonom: Schaeffler prezintă „Space drive”

Grupul Schaeffler prezintă “Space drive” ca o nouă inovație revoluționară pentru condusul autonom | Inovatorul Schaeffler Mover pentru o mobilitate electrică durabilă în orașe | Flexibilitatea și operațiile conectate sunt cheia spre mobilitatea pentru mâine

Schaeffler la CES 2019
 
2018-12-13 | PRESǍ

Formula E intră într-o nouă eră, cu tehnologie de la Schaeffler

Campionul defensiv Audi Sport ABT Schaeffler se pregătește pentru al 5-lea sezon Formula E | Seria inovatoare de curse electrice va începe în 15 decembrie | Patru șoferi vor folosi tehnologia de la Herzogenaurach în 2018/2019

Formula E – Startul sezonului 2018/2019
 
2018-12-21 | PRESǍ

Ajungem Mari alături de Schaeffler România

Copii de la 10 centre de plasament din Brașov au vizitat în acest an fabrica Schaeffler, în cadrul programului ”Ajungem Mari”. În cadrul acestei inițiative unice de responsabilitate socială, Schaeffler România a oferit ocazia celor 68 de copii instituționalizați să cunoască în cadrul celor 10 vizite organizate meserii interesante, să discute cu specialiști din diverse arii și să simuleze experiențe practice la bancurile de lucru din Centrul de Formare Profesională.

Copii și tineri din centre de plasament în vizită la fabrica de la Brașov
 
2018-12-17 | PRESǍ

Gala Premiilor Schaeffler Romania ediția a 10-a

În 2018 s-au împlinit zece ani de Gală a Premiilor Schaeffler România! Colegi, prieteni, câștigători sau nominalizați, toți alături de echipa de management s-au bucurat de evenimentul aniversar al finalului de an, devenit un punct de referință pentru întregul colectiv!

10 ani de Gală în Schaeffler România
 
2018-12-03 | PRESǍ

Schaeffler România: prezentă la forumul Demo Metal

Schaeffler Romania a fost prezentă în cadrul forumului Demo Metal 2018, împărtășind „Provocările manageriale în transformarea digitală”. Transparența informațiilor, roboții colaborativi și senzorii integrați în procesele inteligente, reprezintă deja realitatea în producție.

Despre ”smart industry” în cadrul fabricii de la Brașovcaritabilă
 
2018-11-29 | PRESǍ

Angajații Schaeffler România fac donații

Angajații Schaeffler și-au unit forțele și au susținut Asociația de Servicii Sociale Scut Brasov, în cadrul Campaniei interne de Donații! Aceștia s-au arătat foarte deschiși și dornici de implicare, astfel că până la finalul campaniei s-au strâns peste 1.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și produse de igienă, care au ajuns la beneficiarii asociației. Schaeffler România se mândrește cu astfel de angajați, activi și dornici de implicare în proiecte destinate binelui comunității!

Campanie internă caritabilă
 
2018-11-23 | PRESǍ

3 premii deosebite pentru Schaeffler România

Finalul de an a fost unul absolut deosebit pentru Schaeffler România, având în vedere cele 3 premii pe care compania le-a primit, atât la nivel local și național, cât și la nivel de Grup. Fabrica de la Brașov s-a aflat și în 2018 pe locurile fruntașe din Topul Național al Firmelor din țară, dar și din județ și a obținut distincția de ”Best improving plant” în cadrul Grupului.

Final de an marcat de numeroase premii și distincții
 
2018-11-14 | PRESǍ

Record ”de 10”... 10 tone

Un rulment record a fost produs în această toamnă de fabrica Schaeffler din Braşov. Cu 10,5 tone la un diametru de 3.295 mm, rulmentul a fost fabricat la comandă pentru un client din China. Acesta va fi montat într-un utilaj special de forare tuneluri pentru linii de metrou. Astfel, Schaeffler România confirmă statutul de expert de top în ceea ce privește soluții și producție de rulmenți mari.

Cel mai greu rulment produs vreodată în fabrica de la Brașov
 
2018-11-07 | PRESǍ

Creșterea vânzărilor în ciuda condițiilor dificile de pe piață și scăderii marjei

Veniturile cresc cu 5,1% la valută constantă în primele nouă luni | Marja EBIT înainte de articolele speciale pentru aceeași perioadă de 10,7% (anul anterior: 11,4%) | Performanță scăzută atât în sectoarele Auto, sectorul Industrial rămâne puternică | Flux de numerar neangajat înainte de intrările și ieșirile de numerar pentru activități M&A de 127 milioane de Euro, mai puțin decât anul anterior (247 milioane de Euro) | Focus crescut pe disciplină cu privire la cost și capital

Comunicat de presa
 
2018-10-31 | PRESǍ

Schaeffler modifică previziunile pentru întregul exercițiu financiar 2018

HERZOGENAURACH, 30 octombrie 2018. Schaeffler AG, Herzogenaurach (ISIN DE000SHA0159, WKN SHA015) a decis modificarea previziunilor pentru întregul exercițiu financiar 2018 al Grupului Schaeffler în ansamblu și al sectoarelor Producătorilor de echipamente originale în industria auto și a piețelor din aval ale industriei auto. În contextul volatilității creșterii pieței în industria auto globală (WLTP, conflicte comerciale), modificarea previziunilor pentru întregul exercițiu financiar 2018 al Grupului este determinată în principal de deteriorarea condițiilor pieței în cadrul activităților companiei din sectorul Producătorilor de echipamente originale în industria auto din China. Mai mult, performanța vânzărilor mai redusă decât se prevăzuse în cel de-al treilea trimestru din sectorul piețelor din aval ale industriei auto a contribuit la modificarea previziunilor.

Comunicat de presa
 
2018-10-31 | ANUNT PUBLIC

Anunţ public privind depunerea solicitării acordului de mediu, etapa de încadrare, pentru proiectul “Montare linie brunare în hală existentă”

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL cu sediul în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Montare linie brunare în hală existentă”, propus a fi amplasat în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Brașov, str. Politehnicii nr. 3, jud. Braşov, în zilele de luni–joi între orele 8:00 - 16:30 și vineri între orele 8:00 – 14:00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Brașov.

 
2018-10-26 | PRESǍ

Rulment oscilant cu diametru de 2,3 m pentru forjă din China

Anul 2018 a adus o nouă performanță pentru echipa din Schaeffler România, prin marcarea unui nou record local: Cel mai mare rulment oscilant produs vreodată în fabrica de la Brașov, cu diametru de 2,3 m şi 5,17 tone, a fost montat în manipulatorul de forjă al unui client din China.

Un proiect la scară “Grosslager”!
 
2018-10-12 | PRESǍ

Schaeffler susține companiile start-up: “Împreună suntem mai rapizi, mai flexibili și mai îndrăzneți”

Schaeffler deschide calea către succes pentru companiile proaspăt înființate, cu al doilea Venture Forum: 14 companii internaționale își prezintă inovațiile și modelele de afaceri în Herzogenaurach cu scopul unei colaborări intensive cu Schaeffler. Compania IT Autinity Systems ilustrează calea de la o companie proaspăt înființată spre Schaeffler, iar acum este integrată cu succes ca Schaeffler Digital Solutions GmbH.

Venture Forum Schaeffler 2018
 
2018-10-08 | PRESǍ

Schaeffler România aniversează 14 ani de activitate

Schaeffler România a aniversat alături de angajații companiei 14 de ani de activitate continuă și plină de realizări frumoase. Evenimentul, dedicate in special angajaților, a avut loc în data de 08 octombrie și a inclus mai multe puncte pe agendă, menite să aducă recunoștință și apreciere celor care, de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea companiei prin energia, profesionalismul și sufletul pe care le-au investit.

Cadouri speciale și preparate deosebiteD
 
2018-10-05 | PRESǍ

Klaus Rosenfeld a fost numit CEO al Schaeffler AG pentru încă 5 ani

HERZOGENAURACH, 5 octombrie 2018. La ședința de astăzi, Consiliul de Supraveghere Schaeffler AG a decis să reînnoiască contractul lui Klaus Rosenfeld (52), actualul Chief Executive Officer al Schaeffler AG, pentru încă cinci ani, până la 30 iunie 2024 .

CEO pentru urmatorii 5 ani
 
2018-10-02 | PRESǍ

Piatra de temelie pentru Centrul de Testare din Schaeffler România

Schaeffler România marchează un nou pas important în dezvoltarea activităților de Research & Development (R&D), prin ceremonia de așezare a pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne Centre de Testare din țară. Evenimentul a avut loc în data de 2 octombrie 2018 și s-a bucurat de prezența unor invitați speciali, de un concept inedit în ceea ce privește ”piatra de temelie” și de mult entuziasm din partea echipei de la Brașov.

O nouă investiție Schaeffler în R&D
 
2018-10-01 | PRESǍ

Schaeffler România participă la Noaptea Cercetătorilor Europeni!

Peste 1000 de vizitatori au fost prezenți la standul Schaeffler România, organizat special cu ocazia evenimentului ”Noaptea Cercetătorilor Europeni”. Acest eveniment se înscrie în seria evenimentelor ”Marie Curie” și își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare. Astfel, Schaeffler România nu a putut refuza ocazia de a se adresa minților curioase și copiilor/tinerilor care doresc să înceapă o carieră în cercetare, pregătind pentru aceștia o mare varietate de activități.

Din culisele evenimentului
 
2018-10-01 | PRESǍ

Cupa de Tir sportiv pentru prima oară în Schaeffler România

Sfârșitul lunii septembrie a adus o nouă provocare pasionaților de sport din Schaeffler România: Cupa de Tir. Prima ediție a acestui eveniment s-a bucurat de mult succes și a testat, într-o atmosferă deosebită, acuratețea și viteza concurenților la acest sport inedit.

Din culisele primei ediții
 
2018-10-01 | OFERTǍ

Poziții disponibile

Anul acesta Schaeffler România își mărește echipa și este în căutare de candidați excelenți – atât specialiști, cât și juniori. Ce ne dorim din partea ta este dorința de a (te) construi împreună cu noi. Dacă vrei să să îți clădești o carieră în cea mai mare companie din Brașov, nominalizată Best Employer 2017, te invităm să regăsești mai jos un top 10 al pozițiilor disponibile luna aceasta, împreună cu adresele de e-mail la care așteptăm CV-ul tău.

Top 10 posturi și alte poziții deschise găsești aici
 
2018-09-28 | ANUNT PUBLIC

Anunţ public privind depunerea solicitării acordului de mediu, etapa de încadrare, pentru proiectul “Inlocuire rezervoare subterane TA 1; Inlocuire rezervoare subterane și creștere capacitate Instalaţie producere azot TA 2”

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL cu sediul în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Inlocuire rezervoare subterane TA 1; Inlocuire rezervoare subterane și creștere capacitate Instalație producere azot TA 2”, propus a fi amplasat în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3.Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Brașov, str. Politehnicii nr. 3, jud. Braşov, în zilele de luni–joi între orele 8:00 - 16:30 și vineri între orele 8:00 – 14:00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Brașov.

 
2018-09-19 | PRESǍ

Schaeffler confirmă orientarea de grup

Furnizorul global de componente pentru automobile și industrie, Schaeffler reconfirmă astăzi orientarea sa pentru exercițiul financiar 2018 la nivel de grup. Conform acelei orientări, Schaeffler prevede o creștere veniturilor de la 5 la 6% la valută constantă, o marjă operațională înainte de articolele speciale de la 10,5 la 11,5% și un flux de numerar neangajat înainte de fluxurile de intrare și de ieșire pentru activități M&A de aproximativ 450 de milioane de euro.

Comunicat de presa
 
2018-09-18 | PRESǍ

Rail 4.0: Schaeffler și ZF anunță colaborarea privind monitorizarea condiției căilor ferate

Memorandum de înțelegere semnat la InnoTrans | Monitorizarea digitală în colaborare a trenurilor de rulare pentru vehiculele feroviare | Misiunea comună: extinderea intervalelor de întreținere

Mobilitate pentru viitor – în colaborare și digitală
 
2018-09-13 | PRESǍ

Precizie și fiabilitate: Noul Robot Colaborativ din Schaeffler România

Lumea este în schimbare: digitalizare, concepte noi de mobilitate, automatizare, robotizare: ceea ce a fost doar o idee acum câțiva ani, se transformă încet într-o realitate tot mai răspândită, deschizând posibilități nebănuite în diverse sfere ale industriei.

O idee transformată într-o poveste de succes
 
2018-09-11 | PRESǍ

Tradiția Bike Sunday continuă și în acest an!

În data de 9 septembrie 2018 a avut loc cea de-a IV-a ediție a competiției sportive Bike Sunday, un eveniment care îi adună pe angajații Schaeffler România împreună cu familiile și prietenii, pentru a petrece o zi bogată în activități. Această ediție a adus cu sine o nouă provocare – Treasure Hunt – o probă dedicată atât participanților, cât și însoțitorilor acestora.

Distracție, cadouri și un Treasure Hunt deosebit
 
2018-08-20 | PRESǍ

Loc de muncă 100% fără hârtii

“The only wrong move when it comes to Digital Transformation is not to make any move at all”, reprezintă îndemnul pe care echipa de specialiști din Schaeffler România îl are în vedere în mod constant, iar rezultatele bune nu au întârziat să apară. Astfel, de-a lungul timpului, la nivelul companiei au existat mai multe inițiative, iar anul 2018 a adus cu sine un nou proiect de digitalizare, îndreptat în direcția ”Paperless: Loc de muncă 100% fără hârtii”.

Loc de muncă 100% fără hârtii
 
2018-08-07 | PRESǍ

Schaeffler, pe drumul cel bun

Veniturile cresc cu 5,8% la un curs de schimb valutar constant în primele șase luni | Marja EBIT la jumătatea anului înainte de elementele speciale, de 11,1 % similar cu anul precedent (anul precedent: 11,1%) | Comenzi semnificativ mai mari preluate pentru divizia OEM Auto, raportul dintre comenzile primite și suma facturată 1,8x (anul precedent 1,1x) | Venituri anuale și câștiguri determinate de încurajarea performanțelor Pieței din Aval a Sectorului Auto și diviziilor Industriale | Fluxul de numerar liber înainte de activitățile M&A (fuziuni și achiziții) de minus 74 milioane de Euro s-a îmbunătățit ușor față de anul trecut | Perspectivă pentru anul confirmat pentru Grupul Schaffler și cele două divizii Auto, orientare venituri pentru divizia Industrială

Comunicat de presa
 
2018-08-06 | PRESǍ

Schaeffler achiziționează tehnologie drive-by-wire

Schaeffler Group și Paravan înființează Schaeffler Paravan Technologie GmbH & Co. KG | Societatea cu capital mixt achiziționează tehnologie SPACE DRIVE drive-by-wire de la Paravan și activități „Mover” de la Schaeffler | Fondatorul Paravan, Roland Arnold devine Director General Executiv | Drive-by-wire este tehnologia cheie care permite dezvoltarea rapidă a segmentului de piață privind condusul autonom | Schaeffler transformă segmentul de șasiuri în integrator de sisteme de șasiu

• Drive-by-wire este tehnologia cheie care permite dezvoltarea rapidă a segmentului de piață privind condusul autonom
 
2018-07-30 | ANUNT PUBLIC

Construire hală industrială și anexe tehnico-sociale în incinta fabricii Schaeffler România

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL cu sediul în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3, titular al proiectului „Construire hală industrială și anexe tehnico-sociale în incinta fabricii Schaeffler România SRL”” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Brașov, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul: „Construire hală industrială și anexe tehnico-sociale în incinta fabricii Schaeffler România SRL”, propus a fi amplasat în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM, din mun. Brasov, str. Politehnicii nr.3, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

 
2018-07-16 | PRESǍ

Echipa campioană – Audi Sport ABT Schaeffler câștigă la finalul primei ere a curselor cu mașini electrice seria ABB din Campionatul FIA Formula E

Echipa Audi Sport ABT Schaeffler a câștigat titlul de campioană timp de patru ani în Formula E. După câștigarea locului trei și de două ori a locului doi în cele trei sezoane anterioare, Lucas di Grassi și Daniel Abt au obținut o revenire impresionantă transformând deficitul de 33 de puncte într-un avantaj de două puncte în cele două curse finale ale ultimului sezon din New York.

 
2018-07-04 | PRESǍ

Schaeffler este din nou recunoscut pentru comunicarea sa de marcă

Departamentul de comunicare al companiei Schaeffler își exprimă satisfacția pentru primirea câtorva distincții în această vară: “tomorrow,” revista tehnologică a companiei lansată în 2015, dar și două videoclipuri, “De ce participăm la curse” și “Deschizători de drumuri”.

“tomorrow”, “De ce participăm la curse” și “Deschizători de drumuri”
 
2018-07-03 | PRESǍ

Lansare program masterat în colaborare cu Schaeffler: Practical Integrated Methods for Propulsion System Engineering

Un nou program de masterat, “Practical Integrated Methods for Propulsion System Engineering”, a fost dezvoltat de Schaeffler, companie premiată în domeniul sistemelor de propulsie, alături de Universitatea Transilvania. Programul de master, cu predare în limba engleză, se adresează absolvenților de facultăți tehnice și își propune să reunească două domenii de competență: procese tehnologice pentru componente de motor și proiectarea componentelor de motor, cu scopul formării viitorilor ingineri. Pentru prima oară, absolvenții de studii superioare se pot înscrie în acest program, în perioada 9 -14 iulie

Metode practice integrate în ingineria sistemelor de propulsive – master în limba engleză
 
2018-06-29 | PRESǍ

Schaeffler și Porsche stabilesc un nou record în Nordschleife”

Cu cel mai bun timp nou de 5m 19.55s în Nürburgring-Nordschleife, stabilit de Porsche 919 Hibrid Evo, Schaeffler și Porsche demonstrează împreună performanța conceptelor hibrid în sporturile cu motor.

Porsche 919 Hibrid Evo
 
2018-06-27 | PRESǍ

Schimbarea eficientă a vitezelor mulțumită soluțiilor elementelor de acționare inovative

La Congresul al 18-lea VDI “Sisteme de transmisie pentru vehicule”, Schaeffler a prezentat soluțiile sale pentru motorul cu ardere internă, sistemele de transmisie hibridizate și electrificate. În plus față de inovațiile din portofoliul de produse Schaeffler, accentul s-a pus anul acesta și pe elementul de acționare electromecanic bine integrat pentru axe electrice cu mai multe viteze și elementul de acționare integrat al blocatorului de parcare.

Schaeffler la Congresul VDI “Sisteme de transmisie pentru vehicule”
 
2018-06-26 | PRESǍ

Corporate Games, București, 2018 – ediția a 7-a

Cea de-a 7-a ediție a Corporate Games București le-a purtat noroc echipelor de sportivi din Schaeffler Brașov. Cu un număr impresionant de medalii (27 de aur, 22 de argint și 13 de bronz), echipa Schaeffler a bifat o competiție în care entuziasmul și voia bună au fost la loc de cinste!

Un week-end plin de antrenamente, competiții și medalii!
 
2018-06-19 | PRESǍ

Copii angajaților Schaeffler acționează împotriva poluării cu plastic

Concursul de desene pe teme de mediu dedicat copiilor angajaților Schaeffler România a ajuns la cea de-a 9-a ediție. La fel ca în anii precedenți, gradul de participare al copiilor la concurs a fost ridicat, astfel încât un număr de 332 de desene au putut fi admirate, jurizate și mai apoi premiate! Acest lucru demonstrează încă odată faptul că problemele de mediu sunt în atenția tinerei generații iar semnalele de alarmă trase de Organizația Națiunilor Unite cu privire la poluarea excesivă nu rămân fără ecou.

Gesturile mici de astăzi înseamnă o planetă verde mâine
 
2018-06-18 | PRESǍ

Pompierii Schaeffler – Locul I la Concursurile Profesionale ale Pompierilor, etapa județeană 2018

Pompierii Schaeffler câștigă, pentru al treilea an consecutiv, toate probele de concurs și toate medaliile puse în joc în cadrul Concursurilor Profesionale ale Pompierilor, etapa județeană 2018!

Pompierii Schaeffler câștigă, pentru al treilea an consecutiv, toate probele de concurs și toate medaliile puse în joc în cadrul Concursurilor Profesionale ale Pompierilor, etapa județeană 2018!
 
2018-06-19 | ANUNT PUBLIC

Montare mașină de spălat în hală existentă

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL cu sediul în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3, titular al proiectului „Montare mașină de spălat în hală existentă” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare“, pentru proiectul: „Montare mașină de spălat în hală existentă”, propus a fi amplasat in jud. Brașov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţului.

 
2018-06-18 | PRESǍ

Rulmentul VarioSense al companiei Schaeffler câștigă premiul “Cel mai bun din industrie”

“Cel mai bun dintre cei mai buni” în categoria tehnologiei de acționare  Mărturie a succesului activităților Industriei 4.0 ale companiei Schaeffler  Rulmenți cu bile cu canal adânc pentru testarea de către client, rulmenți cilindrici și conici în dezvoltare

Distinție deosebita pentru Schaeffler
 
2018-06-15 | PRESǍ

Târg intern de job-uri la Schaeffler România la prima ediție

Joi, 14 iunie, la Schaeffler România:Primul târg intern de job-uri dedicat interacțiunii dintre specialiștii Schaeffler și cei interesați să cunoască modul de desfășurare al activităților în cadrul unei multinaționale.

Târg de job-uri la noi acasă!
 
2018-06-07 | ANUNT PUBLIC

Instalație de exhaustare pentru turnătorie

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL cu sediul în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3, titular al proiectului „Instalatie de exhaustare pentru turnatorie” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare “ continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare“, pentru proiectul: „Instalatie de exhaustare pentru turnatorie”, propus a fi amplasat in jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:30 si vineri intre orele 8:00-14:00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţului.

 
2018-06-13 | PRESǍ

Sute de copii la Schaeffler la Ziua Copilului și a Mediului

Ziua Copilului și a Mediului: peste 2450 de participanți, 51 de colaboratori, 65 de voluntari și 4 ore de distracție! Un eveniment reușit, unde atât copiii cât și părinții s-au bucurat de activitățile special pregătite pentru ei la fabrica din Brașov.

Distracție, joc și voie bună la Schaeffler România
 
2018-05-30 | PRESǍ

Schaeffler publică al doilea Raport de Sustenabilitate

Transparentă și inovare – “Aspirația noastră” | Imagine cuprinzătoare a activității de sustenabilitate a Grupului Schaeffler | Raportul de sustenabilitate disponibil în format digital pentru prima dată

Responsabilitate pentru mâine
 
2018-05-24 | PRESǍ

Experiența Fit for Future

“Săptămâna informării profesionale – Fit for Future”, este o inițiativă a Clubului Economic German (DWK) ce are ca scop susținerea calificării și formării profesionale a tinerilor din orașul Brașov. Programul s-a dovedit unul de succes în ultimii 8 ani. Prin intermediul stagiilor de practică oferite de Schaeffler România în săptămâna 16.04 – 20.04.2018 elevii practicanți au intrat în contact cu mediul profesional, fiind implicați direct în activitățile din cadrul fabricii sub atenta îndrumare a mentorilor.

Fit For Future – Viitorul pe mâini bune!
 
2018-05-24 | PRESǍ

Concurs „My Schaeffler Logo”

Pe întreg parcursul lunii martie 2018, angajații Schaeffler, dar și colaboratorii, rudele sau prietenii acestora au avut posibilitatea de a participa la un concurs inedit, desfășurat pe pagina de Facebook a companiei Schaeffler România. Tema concursului a fost chiar logo-ul companiei: mai exact participanții la acest concurs au primit provocarea de a recrea logo-ul așa cum și-l imaginează.

My Schaeffler Logo: imaginație fără limite
 
2018-05-11 | PRESǍ

Ziua CSR la Schaeffler România, ediția a 3-a

Joi, 26 aprilie, la Schaeffler România: 10 ONG-uri, reprezentate de peste 30 de asistenți sociali, psihologi, specialiști PR & voluntari, sute de angajați Schaeffler și sute de formulare 2% completate la Ziua CSR sau Ziua Responsabilității Sociale Corporatiste - principalul eveniment din an dedicat interacțiunii directe dintre mediul economic și organizațiile non-guvernamentale din Brașov și împrejurimi.

Din culisele evenimentului
 
2018-05-10 | PRESǍ

Schaeffler Day pentru studenții brașoveni

A 5-a ediție Schaeffler Day organizată de compania noastră pentru studenții Universității „Transilvania” s-a bucurat din nou de un public numeros. Evenimentul a avut loc la Aula Sergiu Chiriacescu și a debutat cu prelegerea susținută de specialistul în domeniu Eidloth Rainer, Senior Vice President Development Bearing & Components Technologies Schaeffler Germania. Prelegerea a fost urmată de 3 workshopuri desfășurate în paralel, perfecte pentru studenții dornici să cunoască oportunitățile existente în domeniile lor de activitate.

Schaeffler Day: Tehnică & Inovație
 
2018-05-08 | PRESǍ

Schaeffler raportează pentru prima dată trei divizii și confirmă liniile directoare pentru anul în curs

Anul 2018 a început conform planului, vânzările au crescut la o valoare constantă de 3,9% | OEM auto crește cu patru procente peste nivelul pieței, profitul privind Piața de Accesorii Auto scade temporar, creștere rapidă pentru divizia Industrială | marja EBIT înainte de articolele speciale de 11% la jumătatea obiectivului, peste 300 de milioane de euro investiți | Transformarea s-a accelerat, rețeaua de fabrici trebuie reorganizată și structurată mai eficient | Perspectivă confirmată, accelerarea creșterii în a doua jumătate a anului 2018

Comunicat de presa
 
2018-04-23 | PRESǍ

Birou de recrutare Schaeffler în inima orașului

Pentru a fi mai aproape de cei interesați de un loc de muncă la Schaeffler, în data de 20 aprilie 2018, compania, alături de partenerul lor, Human Solutions, a inaugurat un birou de recrutare pe strada Mihai Viteazu, nr. 6, bloc 3, apartament 3. La această locație, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 9 și 17:30, cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot afla informații despre Schaeffler sau despre pozițiile vacante din cadrul companiei.

Mereu aproape de brașoveni
 
2018-04-03 | PRESǍ

Școala Altfel la Schaeffler Romania, ediția a 6-a

În săptămâna care tocmai s-a încheiat (26-29 martie), am primit in vizita, bucuroși și cu brațele deschise, peste 400 de elevi. Pentru Schaeffler România, a fost o reală plăcere să fie alături de tânăra generație, prin intermediul programului „Școala Altfel”, ajuns deja la cea de-a 6-a ediție. Ca de fiecare dată, toți cei care au trecut pragul companiei au fost încântați de tot ceea ce au întâlnit: de la echipa care i-a primit și însoțit pe parcursul vizitei, până la contactul cu zona de producție.

De pe băncile școlii, direct în zona de producție a uneia dintre cele mai mari companii din Brașov
 
2018-03-30 | ANUNT PUBLIC

Decizie aprobare dezvoltare “Montare cuptor tratament termic in hala existenta”

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL cu sediul în jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3, titular al proiectului “Montare cuptor tratament termic in hala existenta” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul “Montare cuptor tratament termic in hala existenta”, propus a fi amplasat in jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler nr. 3.Proiectele deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Brasov, str. Politehnicii nr. 3, in zilele de luni–joi între orele 8:00 - 16:30 și vineri între orele 8:00 – 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbv.anpm.ro/noutati . Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publlicarii prezentului anunt.

 
2018-03-12 | PRESǍ

Un „da” pentru biciclete!

Schaeffler România își propune să promoveze activitățile în aer liber ca o modalitate sănătoasă de petrecere a timpului liber. Colegii noștri, pasionați de mișcare, organizează săptămânal ture cu bicicleta prin împrejurimile Brașovului, unde sunt așteptați toți cei care au biciclete și multă voie bună!

Sănătate, sport și voie bună!
 
2018-03-08 | PRESǍ

Schaeffler merge mai departe cu programe cheie de impact in viitor

În completarea bilanțului financiar al Grupului Schaeffler pentru 2017, un comunicat adițional privind programele cheie de viitor ale Grupului a fost transmis. Concernul își menține orientarea către o transformare continuă accelerată, programul de excelență ”Agenda 4 Plus One, prin care se urmărește acest aspect, fiind extins la 20 de inițiative. Totodată, planuri de creștere a performanței câștigurilor cu 300 mil. euro sunt în focus.Mai multe în: comunicatul oficial.

 
2018-03-09 | PRESǍ

8 Martie la Schaeffler România

În fiecare an, pe 8 martie, sărbătorim Ziua Internațională a Femeii. În fiecare zi, aproximativ 20.000 de doamne și domnișoare își aduc contribuția la succesul Grupului Schaeffler, iar o parte însemnată dintre acestea lucrează în cadrul companiei de la Brașov. Astfel, pentru a marca într-un mod plăcut această zi specială și pentru a le mulțumi pentru implicare, toate angajatele Schaeffler România au fost surprinse cu un voucher cadou.

Vouchere cadou pentru sărbătoritelela lunii martie!
 
2018-03-07 | PRESǍ

Schaeffler își crește venitul net cu 14% în 2017

Rezultatele financiare ale Grupului Schaeffler au fost făcute publice: Schaeffler își crește venitul net cu 14% în 2017 față de 2016 ajungând la 980 milioane de euro. Venitul crește cu 5.9% până la 14.0 miliarde de euro. Marja EBIT înainte de elementele speciale pentru anul 2017 s-a ridicat la 11.3%. Mai multe în: comunicatul oficial

 
2018-03-01 | PRESǍ

Angajații Schaeffler fac donații – Dă Viață Cărții Tale

Gesturile mici aduc beneficii mari: deoarece împreună putem face bine, ne-am unit forțele cu Asociația Tot Mai Verde Brașov și am decis să ne implicăm activ în direcția de protecție a mediului. Astfel, în perioada 20-28 februarie 2018, angajații Schaeffler au putut dona cărțile de care nu mai aveau trebuință, iar noi le-am găsit cel mai bun loc pe rafturile bibliotecilor din toată țara.

Dă Viață Cărții Tale
 
2018-02-09 | ANUNT PUBLIC

Decizie aprobare dezvoltare depozitare amoniac

SCHAEFFLER ROMÂNIA SRL titular al proiectelor: “Extindere capacitate de depozitare amoniac TA1” și “Depozit amoniac TA2”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare “continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare”, pentru proiectele “Extindere capacitate de depozitare amoniac TA1” și “Depozit amoniac TA2” propuse a fi amplasate in jud. Braşov, com. Cristian, str. Aleea Schaeffler, nr. 3.Proiectele deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Brasov, str. Politehnicii nr. 3, in zilele de luni–joi între orele 8:00 - 16:30 și vineri între orele 8:00 – 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbv.anpm.ro/noutati . Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publlicarii prezentului anunt.

 
2018-02-07 | PRESǍ

Performanța începe cu Safety – Program de cultură a siguranței

În luna februarie a acestui an, Schaeffler Romania a început implementarea unui nou program: "Performanta începe cu safety". Conducerea companiei demarează acest program de cultură a siguranței, transmițând un mesaj tuturor angajaților: "Siguranța nu este o alegere! Este un mod de viață, aplicat zi de zi!" Angajații sunt astfel încurajați să se implice în menținerea unui mediu de lucru sigur, favorabil pentru sănătate și performanță.

Este important ca fiecare angajat să ajungă cu bine acasă, la familia sa!
 
2018-02-02 | PRESǍ

Program trainee: DECAR Industrial Engineering

DEbutant in CARiera este un program de specializare derulat de aria Industrial Engineering in Schaeffler România care, alaturi de Schaeffler Trainee, dezvolta tinerii la inceput de cariera.Experienta DECAR are ca specific orientarea viitorilor angajati, inca de la inceputul programului, pe directia de cariera Industrial Engineering, oferindu-le exact acele cunostinte si competente necesare viitoarei profesii alese.Acestia sunt pregatiti cu notiuni teoretice, dar mai ales experiente practice, avand ca mentori cei mai buni experti din aria de tehnologie, planificarea productiei si management de proiect.

Care sunt specializarile din aria Industrial Engineering?
 
2018-02-01 | PRESǍ

Schaeffler accelerează transformarea

Schaeffler a publicat rezultatele Grupului din anul 2017.

Comunicat de presa
 
2018-01-10 | PRESǍ

Schaeffler România ”produce” un nou exemplu de succes

Schaeffler România, Schaeffler Danemarca și LORC (Lindø Offshore Renewables Center) depășesc noi granițe: o colaborarea răsunătoarea, materializată prin inaugurarea unuia dintre cele mai mari și avansate standuri de testare pentru turbine eoliene din lume.

Schaeffler România a produs 2 rulmenți unicat, a câte 4 tone fiecare
 
2018-01-08 | PRESǍ

Gala Premiilor Anuale Schaeffler România – ediția a 9-a

Este extraordinar de satisfăcător atunci când privești în urmă și realizezi că un eveniment care a început timid și cu emoții în anul 2009, a devenit astăzi tradiție și, mai mult decât atât, s-a transformat într-unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. Gala Premiilor Anuale Schaeffler, ajunsă la cea de-a 9-a ediția, a strâns laolaltă cel mai mare număr de participanți înregistrați vreodată. Peste 700 de colegi au fost alături la evenimentul de sfârșit de an, bucurându-se împreună de programul pregăti de către organizatori.

Din culisele Galei Premiilor Anuale Schaeffler 2018
 
2018-01-08 | PRESǍ

De sărbători, angajații Schaeffler fac donații

Schaeffler România susține și se alătură de fiecare dată proiectelor de impact pentru comunitatea brașoveană. Încercăm prin proiectele în care ne implicăm să aducem valoare orașului din care facem parte și pentru a atinge acest obiectiv ne implicăm nu numai cu resurse financiare: oferim din experiența, resursele și timpul nostru. Credem cu tărie că micile gesturi aduc beneficii mari!

Campanie Caritabilă la Schaeffler România
 
2017-11-09 | PRESǍ

Trimestrul al treilea a înregistrat rezultate solide în anul 2017 pentru Schaeffler

Creştere a veniturilor de 7,4% în trimestrul 3 faţă de anul precedent pe baza unui curs de schimb valutar constant | Marja operaţională (EBIT) a revenit la 12,1 % în trimestrul 3 (trimestrul precedent: 9,9 %) | Flux financiar liber de disponibilităţi (free cash flow) în valoare de 333 milioane euro în trimestrul 3 | Câştigul net a înregistrat o creştere de 18% după primele 9 luni comparativ cu anul trecut | Orientare confirmată pentru tot anul 2017

Comunicatul complet
 
2017-10-27 | PRESǍ

Topul național al firmelor, ediția XXIV. Faza județeană, Brașov 26 octombrie 2017

În data de 26 octombrie 2017, a avut loc cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov: Topul Național al firmelor, faza județeană. După cum ne-a obișnuit la ultimele ediții, Schaeffler România s-a aflat și de această dată în top! Și deoarece performanța trebuie recunoscută iar succesul recompensat, Schaeffler România a obținut locul I la categoria "Întreprinderi foarte mari - Fabricarea lagărelor, angrenajelor, cutiilor de viteză și a elementelor mecanice de transmisie". O recunoaștere a performanței în afaceri, a rezultatelor deosebite obținute de o echipă profund implicată!

 
2017-10-20 | PRESǍ

A doua ediție Industrial Engineering Day pentru comunitatea IE din Schaeffler România

În data de 19 octombrie 2017, a avut loc a doua ediție a evenimentului “Industrial Engineering Day, eveniment care a unit echipele din Schaeffler România pentru al doilea an consecutiv. Specialiștii din această arie funcțională au avut ocazia să conecteze pe parcursul unei zile întregi, creând sinergii sub motto-ul “Engineering a world of possibilities”. Agenda s-a desfășurat interactiv cu prezentări, marketplaces și workshop-uri, cuprinzând teme diverse: locul de muncă al viitorului, automatizare, Industry 4.0, digital factory, industrializarea produselor noi, instrumente de reducere a costurilor și multe altele.

Engineering – a world of possibilities
 
2017-10-19 | PRESǍ

Schaeffler România, o prezență activă în cadrul ”Romanian Automotive Summit”

În data de 17 octombrie 2017, cele mai mari companii auto din Romania au stat la aceeași masa pentru a pune bazele unei strategii pe termen mediu și lung, în direcția promovării și dezvoltării industriei auto la nivel internațional. Schaeffler România a supus atenției una dintre provocările actuale ale țării noastre, în cadrul workshop-ului ”Calificarea Forței de Muncă”.

Prima iesire in public a Parteneriatului Auto Român, prin Romanian Automotive Summit
 
2017-10-13 | PRESǍ

Schaeffler România aniversează 13 ani de fabrică

Pentru că poate și pentru că merită, Schaeffler România a marcat în mod festiv cel de-al 13-lea an de activitate. Evenimentul a fost marcat într-un cadru familiar, alături de angajați și colaboratori, cu multe surprize și atmosferă de sărbătoare.

Cadouri speciale și preparate deosebite
 
2017-10-03 | PRESǍ

Stand Schaeffler la Noaptea Cercetătorilor Europeni

În data de 29 septembrie 2017, la Colegiul Național Andrei Șaguna a avut loc Noaptea Cercetătorilor Europeni, un eveniment destinat elevilor pasionați de știință și cercetare. La această ediție a evenimentului, Schaeffler România a adus tehnica și tehnologia mai aproape de elevii brașoveni.

Alături de micii cercetători
 
2017-10-02 | PRESǍ

Director nou la Schaeffler România

De la 1 octombrie 2017 dl Sorin Poteras a devenit succesorul d-lui Alexandru Blemovici în funcția de director Schaeffler Romania. Dl Blemovici preia conducerea departamentului strategic de "Supply Chain Management & Operations Industrial" la centrala Grupului în Germania, predand fraiele companiei din Romania d-lui Sorin Poteras, care a acumulat o vasta experienta in domeniul Automotive si industrial in cadrul companiei in cei 13 ani de activitate, in care se numara si conducerea fabricii Schaeffler din Momo, Italia.

Mai multe detalii
 
2017-09-11 | PRESǍ

Schaeffler BikeSunday: UnDA Verde pentru bicicletă!

În data de 10.09.2017, pasionații de biciclete de toate vârstele şi nu numai, s-au întâlnit la sediul companiei Schaeffler România, cu prilejul desfășurării evenimentului Schaeffler Bike Sunday. Devenită deja o tradiție, acest eveniment a adunat peste 100 de angajați ai companiei. Însoțiți de familie şi prieteni, cu toții au răspuns pozitiv provocării de a se întrece într-o serie de activităţi captivante şi amuzante.

Premii, soare și distracție la Bike Sunday
 
2017-08-01 | PRESǍ

Absolvenţi de profesională după 3 ani de pregătire

126 de absolvenţi ies de pe băncile școlii după 3 ani de pregătire. Ei sunt un exemplu clar că învățământul profesional dual este o alternativă de succes, cu un traseu de carieră ce oferă perspectivă de viitor tinerilor absolvenți.

Absolvire generația 4
 
2017-06-20 | PRESǍ

Schaeffler Team câştigă pentru al 6-lea an consecutiv trofeul pe divizie

A 6-a ediţia de vară Corporate Games s-a desfășurat anul acesta în perioada 16-18 iunie 2017, la București, unde echipa Schaeffler România a rămas în top. Cu multă determinare, ambiţie, muncă și talent, cei 107 de atleţi au câștigat pentru a șasea oară trofeul Corporate Games pe divizie precum și trofeul Medalist Award pentru cele mai multe medalii revendicate de o companie în întreaga competiție.

77 de medalii la 17 sporturi
 
2017-06-16 | PRESǍ

Inaugurare sală și program de Master cu Schaeffler la Universitate!

Schaeffler a inaugurat în 14 iunie noua sală de curs Schaeffler pe Colina Universității (Corpul C, sala CP8) destinată studenților din noul program de masterat „Practical integrated method for propulsion system engineering” dezvoltat de companie cu Universitatea Transilvania din Brașov. Masterul își propune să reunească două domenii de competență (procese tehnologice pentru componente de motor și proiectarea componentelor de motor) și inaugurează cu această ocazie și noua sală amenajată de Schaeffler în acest scop la universitate.

Master Engineering: “Practical integrated methods for propulsion system engineering”
 
2017-06-12 | PRESǍ

Copiii angajaților desenează „În armonie cu natura”

Concursul de desen pe teme de mediu dedicat copiilor angajaților Schaeffler România, a ajuns la cea de-a 8-a ediție. Anul 2017 s-a bucurat de cel mai mare procent de participare din istoria acestui concurs, ceea ce demonstrează în mod foarte clar preocuparea tot mai intensă a tinerei generații față de temele de mediu.

Ne gândim la modul în care suntem parte a naturii și cât de mult depindem de ea
 
2017-09-11 | PRESǍ

A 9-a Ediție a Cupei de Fotbal

Cupa Schaeffler la Fotbal, una dintre cele mai așteptate competiții interne, a angrenat în joc, pe parcursul a cinci săptămâni, 16 echipe de jucători. Drumul către marea finală, care a avut loc în 28 mai, a presupus implicare 100%, efort maxim și pasiune adevărată din partea tuturor participanților.

Cupa de fotbal, una dintre cele mai așteptate competitii din Schaeffler
 
2017-05-29 | PRESǍ

Safety: „Taie numărul accidentelor, nu degetele tale!”

În perioada 23-26 mai 2017 în compania Schaeffler a avut loc un eveniment numit ” Taie numărul accidentelor, nu degetele tale”. Programul a avut în vedere identificarea riscurilor, acasă sau la locul de munca, testarea mânușilor de protecție și mai ales informarea angajaților cu privire la prevenirea accidentelor minore datorate neatenției sau omiterii respectării regulilor de siguranță.

Campania de informare
 
2017-09-11 | PRESǍ

Workshop-uri pentru studenți la Schaeffler Day

A 3-a ediție Schaeffler Day confirma ca formatul evenimentului este unul apreciat. Studenții au manifestat un real interes dovedite de înscrierile înregistrate la workshop-uri. Participanții au avut oportunitatea de a dezbate alături de specialiștii Schaeffler din România și Germania, tematici legate de cele mai noi tehnologii și trend-uri din domeniul tehnic.

Ştiință și tehnică față în față cu studenții și specialiștii Schaeffler
 
2017-09-11 | PRESǍ

Schaeffler România face din nou „Școala Altfel”!

În săptămâna “Școala Altfel”, program derulat între 15 și 19 mai 2017 la Schaeffler peste 500 de copii de la 18 școli din Brașov și împrejurimi au vizitat fabrica brașoveană de rulmenți, prin programul „Să știi mai multe, să fii mai bun”. În cadrul vizitelor în fabrica din Cristian copiii au aflat mai multe informații despre cum compania produce rulmenți de cea mai bună calitate și învață despre drumul oțelului de la materie primă la produs finit, despre cum se transformă materialul brut într-un inel bine șlefuit, dar și despre cât de importantă este o viată sănătoasă, fără poluarea mediului înconjurător, prin reducerea de noxe chimice.

Workshop: o zi în orașul Schaeffler
 
2017-09-11 | PRESǍ

Ziua Responsabilității Sociale pentru a doua oară

În data de 10 mai 2017, la Schaeffler, 9 asociații au fost prezente pentru a doua ediție a Zilei Responsabilității Sociale. În interacțiunea cu angajații s-au promovat inițiative caritabile, precum achiziția de obiecte în scopuri caritabile, oportunități de voluntariat și mai ales, redirecționarea celor 2% din impozit către asociații și fundații.

Fapte bune și redirecționarea celor 2 %
 
2017-06-06 | PRESǍ

Schaeffler Schi, o zi pe pârtie

Primăvara a adus un nou eveniment marca Schaeffler. Datorită vremii încă prielnice de distracție pe zăpadă din luna martie, cei mai iscusiți angajați s-au înarmat cu multa buna dispoziție și s-au prezentat pe pârtiile din Poiana Brașov pentru o zi pe cinste în natură. Atracția acestui eveniment a fost cursa cu obstacole, care a făcut furori în rândul copiilor, iar adulții au avut ocazia să-și demonstreze măiestria la ”Sportul Alb ”.

Concursuri de schi pe pârtiile din Poiana Brașov
 
2017-02-15 | PRESǍ

Concurs de Digitalizare "Smart Ideas for a Smart Factory"

Schaeffler Romania ține pasul cu noile tendințe la nivel mondial și dezvolta idei pentru dezvoltarea unui Portofoliu de Inițiative de Digitalizare, astfel pentru început a fost organizat un concurs pe tema Industry 4.0., la care au participat angajații de profil tehnic, în special inginerii.

Portofoliu de inițiative digitale
 
2017-02-10 | PRESǍ

Siemens Quality Award

Campania Schaeffler a fost premiată de Siemens Mechanical Drives ca cel mai de încredere furnizor în anul 2016 la categoria “Calitate“. Premiul a fost înmânat companiei în data de 07.02.2017 în Bocholt de către dl. Elke Antosch, directorul de calitate al Siemens MD.

Compania Schaeffler furnizor de top pentru Siemens Mechanical Drives în 2016
 
2017-02-10 | PRESǍ

Volvo Quality Award

Calitatea a devenit pentru fiecare dintre noi o necesitate. În fiecare zi şi în fiecare moment o căutam şi ne asteptăm să o gasim în orice lucru din jurul noastru. După acest principiu se ghidează şi compania Schaeffler, iar astăzi se gasește în situatia de a primi o recunoaştere a meritelor sale din partea Volvo, pentru performanța de a obţine zero reclamaţii pe client la o scală de un milion de piese livrate.

Compania Schaeffler apreciata de VOLVO CARS în 2016
 
2017-01-31 | PRESǍ

37 de Medalii pentru Schaeffler Team

Echipa Schaeffler din nou în top, a 5-a oară consecutiv, luând trofeul la competiția sportiva de iarna. Implicarea și determinarea au contat și de această dată în obținerea celor mai bune rezultate aducând 37 de medalii. Participanții au demonstrat că se pot face lucruri frumoase cu puțin antrenament și susținerea colegilor.

Performanta la temperaturi scăzute la „Winter Corporate Game”
 
2017-01-25 | PRESǍ

Producție la superlativ: Rulment de 8 tone produs la Brașov!

Metso HRC3000 este numele celui mai nou capitol de succes al inovației în industria exploatării miniere, ce poartă amprenta Schaeffler România, respectiv cel mai greu rulment cu role de tip butoi produs vreodată la fabrica din Cristian.

Rulment produs pentru S.U.A.
 
2017-01-25 | PRESǍ

Badminton și iarna

Și badmintonul dobândește statutul de tradiție. Dovada este cea de-a IV-a ediție a competiției, organizată în decembrie 2016. La acest eveniment, pasionații acestui sport au avut ocazia să-și demonstreze aptitudinile la badminton. Deși simplu la prima vedere, acest sport solicită multa atenție și o foarte buna condiție fizica. Însă voia buna și distracția învinge de fiecare dată!

Verde la fluturaș chiar si pe timp de iarna cu angajații Schaeffler
 
2016-12-12 | PRESǍ

Gala Premiilor Anuale Schaeffler 2016

Timp de câteva zile angajații Schaeffler România au avut ocazia de a pune pe hârtie, sub forma unor nominalizări persoanele pe care le considera ca fiind cele mai potrivite să primească premii de excelentă în cadrul Schaeffler Romania. An de an, în decembrie, compania se pregătește pentru a celebra realizările profesionale ale angajaților în promovarea și atingerea valorilor companiei la 9 categorii. Cu prilejul acestui eveniment, conducerea fabricii, dar și colegii își arată aprecierea față de cei mai implicați angajați.

Peste 500 de participanți
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord