Publicaţii
 

Informaţii de produs pentru automobile | 2014-08
Roll Stabilizer

 
 

Informaţii de produs pentru automobile | 2014-07
Wheel Bearing

 
CONTACT
Sistemele pentru șasiuri

Automobilitatea viitorului

Soluțiile noastre pentru șasiu sunt astăzi mult mai mult decât niște simpli rulmenți - pe baza lor am dezvoltat sisteme mecatronice: cu senzori integrați pentru înregistrarea datelor până la dispozitive de acționare electromecanice pentru aplicații active la șasiu.

 
  Stabilizatorul antiruliu electromecanic
 
 
 
 
Close

În comparație cu sistemele hidraulice, cu stabilizatorul antiruliu electromecanic, Schaeffler poate obține o reducere a emisiei de CO2. Costul montajului pe vehicul pentru stabilizatorul antiruliu de la Schaeffler este mult mai mic decât la sistemele hidraulice care se găsesc pe piață.

 
 
 
  Rulmenții de roată TwinTandem cu dantură frontală
 
 
 
 
Close

La rulmenții de roată TwinTandem, un rând de role conice este înlocuit cu câte două rânduri de bile. Astfel, dintr-un rulment cu role conice pe două rânduri se obține un rulment cu bile pe patru rânduri. Înlocuirea contactului în linie al rolelor conice cu contactele în puncte ale bilelor, precum și eliminarea frecării la bordură, reduc frecarea în rulment cu aprox. 50%.

 
 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord