Sectoare & Aplicaţii

Divizia Auto

Partener al industriei auto pentru sisteme

Automobilele moderne sunt puternice și dinamice, silențioase și economice, dar totodată confortabile și sigure. Este nevoie de o tehnică creativă pentru a reuni aceste atribute aparent contradictorii, prin produse inovatoare. Cerințele sunt valabile atât pentru automobilul cu grup motopropulsor clasic, cu motor cu ardere internă, cât și pentru autovehiculele hibride și cele electrice. Ca partener al industriei auto, suntem lideri în dezvoltarea și producerea de soluții care să facă față provocărilor și exigențelor viitorului automobilului.

Apropierea de client și activitatea comună de dezvoltare caracterizează divizia Auto (Automotive) a Grupului Schaeffler. Cu idei inovatoare, inginerie creativă și un know-how vast în domeniul producției, elaborăm pentru clienții noștri soluții - de la dezvoltarea de produse, până la producerea lor în serie.

 
Sistemele pentru motor
Sistemele pentru transmisie
Sistemele pentru motor

Produsele noastre de precizie contribuie decisiv la reducerea consumului de carburant al motoarelor și la respectarea normelor tot mai stricte privind gazele de eșapament.
Sistemele pentru motor

 
Sistemele pentru transmisie

Componentele și sistemele noastre inovatoare pentru transmisie își aduc o contribuție hotărâtoare la creșterea confortului la conducere și reducerea consumului.
Sistemele pentru transmisie

 
 
 
Sistemele pentru șasiu
eMobility Systems Division
Sistemele pentru șasiu

Soluțiile noastre pentru șasiu sunt astăzi cu mult mai mult decât niște simpli rulmenți - pe baza lor, am dezvoltat sisteme mecatronice.
Sistemele pentru șasiu

 
Systemhaus eMobilität

Schaeffler își concentrează diversele sale activități pe tema electromobilității în Systemhaus eMobilität.
eMobility Systems division

 
 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord