Sectoare & Aplicaţii

Trei mărci puternice pentru sectoarele auto şi industrial

Grupul Schaeffler este activ, prin cele trei puternice mărci ale sale, LuK, INA şi FAG, în domeniile auto şi industrial.

Industria de automobile este principalul client al Grupului cu o cotă-parte de 60% din cifra de afaceri. Sectorul auto, cu mărcile sale INA, FAG şi LuK, este pentru aproape toţi producătorii de automobile şi pentru distribuitori importanţi din această industrie un partener de încredere, dispunând de know-how pentru întregul grup de forţă: motor, mecanism de rulare, cutie de viteză şi subansambluri de autoturisme şi autocamioane.

Grupul Schaeffler dispune în domeniul industrial de peste 40.000 de articole de catalog fabricate în serie acoperind aplicaţii din aproximativ 60 de ramuri industriale – un portofoliu de produse neobişnuit de larg. Competenţa noastră productivă, precum şi cunoştinţele tehnice de care dispunem în domeniul mecatronicii, al materialelor şi al lubrifianţilor ne conferă statutul unui partener industrial de încredere, căutat în întreaga lume.

Sectorul aerospaţial produce sub marca FAG, împreună cu filiala sa „The Barden Company“, lagăre speciale pentru industria aerospaţială. Aproape toate avioanele moderne de pasageri folosesc tehnologia de înaltă precizie pentru lagăre de la FAG. În plus, FAG este partener de dezvoltare şi distribuitor la nivel mondial pentru principalii producători de elicoptere.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord