CONTACT
Aplicaţii

Poduri

 
 
 

Podurile rabatabile trebuie să funcţioneze fără probleme şi fără eforturi de întreţinere. Egal dacă este vorba de construcţii cu poduri rabatabile duble, poduri hidraulice, poduri de balansare sau poduri rotative.

Pentru aceste necesităţi lagărele noastre de alunecare foarte performante ELGOGLIDE - lagărele cu alunecare cu frecare redusă, care suportă sarcini puternice - sunt foarte adecvate. Deoarece acestea nu necesită întreţinere şi sunt adecvate pentru mişcările pivotante.

În cazul dimensiunilor foarte mici conform ISO 12240, ele oferă performanţe deosebite. Motivul: capacitatea de încărcare dinamică este superioară la greutate redusă a lagărului.

Calitatea "performanţă superioară" nu vi se promite fără verificare. Lagărele au fost solicitate în timpul testărilor cu până la 600N/mm2. Aceasta corespunde dublului capacităţii dinamice de sarcină precizate în catalog.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord