CONTACT
Aplicaţii

Roboţi de împachetat şi de paletat

Ghidaje lineare cu role INA într-un robot de ambalare şi paletare: Astfel, fabricantul de maşini asigură precizia instalaţiilor sale chiar şi la sarcini maxime, precum şi siguranţă de funcţionare pe o perioadă îndelungată (imagine: KRONES)
 
RUE..-E: capacitate portantă şi rigiditate maximă; ghidaje de performanţă înaltă compacte cu durată îndelungată de viaţă
 
 

Poziţionare şi transportare cu module liniare

Procesele de alimentare şi evacuare sunt domeniile preferate de utilizare pentru modulele liniare INA, cu grad de integrare înaltă. Ca furnizor de sistem, vă oferim soluţii complete gata de montaj - inclusiv motoare, transmisii, unităţi de comandă etc. În funcţie de tipul lor, modulele se caracterizează în special prin următoarele avantaje:

  • intervale îndelungate de întreţinere
  • axe lungi
  • mişcări de dinamică înaltă
  • precizie înaltă de poziţionare şi repetabilitate.

Pentru diferitele necesităţi ale clientului, există o gamă variată de sisteme de ghidare cum ar fi ghidaje cu role, ghidaje cu bile recirculante sau arbori de ghidare. Acelaşi lucru este valabil şi pentru elementele de acţionare. Aici se poate alege între transmisii cu curea dinţată, cu mecanism şurub sau cu motor liniar. Soluţii speciale cum ar fi modulul telescopic, modulul de prindere sau modulul cu două sau mai multe cărucioare, completează oferta.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord