CONTACT
Aplicaţii

Închizătoare de capace pentru sticle

Deosebit de portant: Rolă de susţinere PWTR cu rezervor mare de unsoare
 
 

Maşinile de înşurubat capace sunt necesare pentru cele mai diferite tipuri de sticle, din sticlă sau din plastic. De exemplu pentru sticlele de vin, pentru sucurile de fructe, băuturile fără alcool sau apa minerală. Mişcarea verticală a ansamblului de capsulat/înşurubat este comandată prin discuri cu came. Produsele tipice de la INA sunt rolele de susţinere şi de ghidare de tip KR sau PWTR. Tendinţa merge spre soluţiile fără întreţinere, care rezistă fără lubrifiere ulterioară şi sunt şi rezistente împotriva coroziunii chiar dacă intră în contact cu detergenţi.

Grupul Schaeffler oferă pentru astfel de cerinţe diferite soluţii. Stratul special Corrotect® cu cea mai bună protecţie anti-corozivă, sistemele de acoperire Triondur® rezistente la uzură sau noul oţel de mare performanţă Cronitect.

Lagărele din maşinile de îmbuteliat trebuiesc să îndeplinească în permanenţă cerinţe înalte referitoare la rezistenţa la coroziune şi la uzură. Aici se folosesc rulmenţii cu bile şi rulmenţii radiali-axiali cu bile pe două rânduri. Etanşarea axului rotativ vertical împotriva umezelii este o cerinţă esenţială.

Soluţia optimă în acest caz este oţelul inoxidabil Cronitect şi bile din ceramică, datorită rezistenţei extraordinar de înalte la uzură şi la medii corozive.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord