CONTACT
Publicaţii
 

Broşură | 2015-04
Bearing Supports for Food Processing and Packaging Machines

 
Industrial

Maşini pentru prelucrarea alimentelor şi de ambalare

Competenţă suplimentară pentru maşinile din industria alimentară şi de ambalare

În toate tipurile de maşini de ambalare, de instalaţii de îmbuteliere, de maşini automate de copt sau alte tipuri de maşini din industria alimentară şi de ambalare se folosesc soluţii de lagăre ale Grupului Schaeffler cu mărcile INA şi FAG. Produsele INA şi FAG sunt adaptate optim cerinţelor speciale ale acestei ramuri industriale: astfel, datorită protecţiei durabile contra coroziunii lagărele îndeplinesc, de exemplu, condiţiile speciale de igienă. Produse cu întreţinere redusă sau produse lubrifiate pe viaţă asigură siguranţă în funcţionare chiar şi în cele mai dificilee condiţii de utilizare şi asigură durabilitatea maximă a maşinii. Programul de catalog cuprinde produse de la rulmenţii cu ace, role de susţinere şi de ghidare, până la rulmenţii cu bile în cele mai diferite variante constructive. Chiar şi programul lagărelor liniare este deosebit de variat: exemple în acest sens sunt mesele liniare INA gata de montaj sau ghidajele de arbori, care sunt dimensionate special pentru acceleraţii înalte şi mişcări complexe.

Astfel, Schaeffler Gruppe Industrie poate oferi toate lagărele pentru maşinile alimentare şi de ambalare cu soluţiile INA şi FAG.

 
Aplicaţii
Gama de produse
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord