CONTACT
Gama de produse

Rulmenţi cu bile

Pe lângă programului de rulmenţi cu bile din concernul Schaeffler, marca FAG are are o tradiţie +n fabricaäia de rulmrenäi de peste 100 ani. În prezent, ca şi atunci, marca FAG înseamnă precizie, calitate, fiabilitate şi inovaţie.

Rulmenţii cei mai frecvent folosiţi sunt cei cu bile. Deosebit de des aceştia se întâlnesc şi în maşinile din industria alimentară şi de ambalat.

 
 
Rulmenţii cu bile standard cu colivie din oţel sau material plastic, în variamtă deschisă sau etanşată

Economici şi cu livrare rapidă

Pentru rulmenţii cu bile sunt valabile următoarele: Sunt economici, au o livrare rapidă şi sunt uşor de întreţinut. Îmbunătăţim permanent calitatea lagărelor şi le adaptăm la cerinţele tot mai severe din diferite ramuri industriale. Materialele de calitate şi suprafeţele prelucrate fin asigură fiabilitatea şi reduc zgomotele de rulare.

 
 
Rulmenţii cu bile din oţel inoxidabil şi cu bile ceramice pentru aplicaţii extreme

Tiposerii variate şi soluţii speciale

Rulmenţii cu bile de la FAG sunt oferiţi într-o mare varietate, cu colivii din tablă, poliamidă sau din alamă, cu diferite etanşări, sau din oţel inoxidabil.

Pentru aplicaţii care necesită suspensii extrem de rezistente la coroziune şi uzură, sunt disponibili rulmenţi din oţel inoxidabil de performanţă înaltă sau din ceramică. Astfel este posibilă lubrifierea cu mediul de lucru, sau chiar şi funcţionarea uscată. Contactaţi-ne în legătură cu lagăre speciale!

 
 
Optimizate până în detaliu: Noua etanşare de tip HRS este  best in class în categoria "Etanşeitate în cazul intrării apei"

Concepte moderne de etanşare

Caracteristici cum ar fi calitatea materialelor, design-ul etanşării, lubrifiantul sau stăpânirea sigură a toleranţelor în proceszul de fabricaţie sunt elemente decisive pentru durata de funcţionare a lagărelor. Cea mai simplă cale spre succes este folosirea rulmenţilor cu bile de la FAG etanşaţi şi lubrifiaţi pe viaţă. Tipul unsorii, cantitatea de unsoare şi etanşarea se balansează aici în mod optim. Pentru etanşarea rulmenţilor cu bile recomandăm etanşările de tip RSR sau HRS - în funcţie de cerinţă şi de mediu. Garniturile de etanşare RSR oferă un raport echilibrat între frecare şi eficienţa de etanşare şi sunt adecvate pentru mediile umede. Etanşarea HRS este o dezvoltare nouă. O geometrie optimă a buzelor de etanşare şi toleranţe strânse oferă lagărului avantaje decisive în ceea ce priveşte durata de utilizare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord