CONTACT
Gama de produse

Ghidaje liniare

Ghidaje lineare dinamice cu bile de recirculare în calitatea X-life: Cu elemente de distanţare (Quadspacer) între bile - aceasta reduce zgomotul de impact
 
Noile ghidaje liniare cu bile din seria uşoară KN..-B, au o durată de viaţă cu 50% mai lungă decât predecesoarele lor cu aceleaşi gabarit
 
Ghidajul cu role LF în variantă uşoară: fiabil - rapid - compact
 
 

rezistent şi direct:
Ghidaje liniare INA

Tehnica liniară de la INA înseamnă varietate mare la calitate înaltă - testată în practică şi plină de idei interesante. Pentru fiecare aplicaţie vă oferim o soluţie optimă în funcţie de utilizare. Selectaţi din cel mai complet program de produse pe plan mondial!

Ghidajele lineare cu recircularea bilelor de la INA - un concept modular plin de idei bune

Printre produsele clasice testate se numără ghidajele lineare cu recircularea bilelor pe patru rânduri, concepute modular de tip KUVE. În program sunt două variante de bază: ori robuste, în varianta complet cu bile - pentru sarcini înalte - sau cu aşa numitele Quadspacer între bile - pentru funcţionarea silenţioasă şi la dinamică înaltă. Ambele variante aproape că nu necesită întreţinere datorită unui rezervor de lubrifiant integrat în apropierea căilor de rulare.

Dintr-un sortiment vast de componente şi accesorii, utilizatorul poate să aleagă cea mai bună combinaţie pentru cazul său de utilizare: diferite geometrii de cărucioare, un sistem integrat de măsurare, şine de ghidare danturate, elemente de frânare şi de fixare, piese de capăt din metal sau plastic etc.

Special pentru industria alimentară şi de ambalare vă recomandăm KUVE-KIT - un concept de etanşare şi de lubrifiere adaptat special la condiţiile de mediu. Acesta conţine componente universale cum ar fi raclete frontale şi suplimentare, garnituri transversale, module de lubrifiere pe perioadă îndelungată. Aceste accesorii protejează sistemul de ghidare împotriva impurităţilor şi asigură o lubrifiere îndelungată.

Silenţios şi fără smucituri: Ghidaje cu role de conducere în varianta uşoară

Ghidajele cu role de conducere de la INA sunt produse robuste, insensibile la impurităţi, care de decenii au un loc bine definit în multe ramuri industriale. Acestea funcţionează silenţios, cu frecare redusă la viteze de până la 10 m/s. Dacă se planifică căi de ghidare nelineare, diferite geometrii de şină se pot combina fără probleme.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord