CONTACT
Gama de produse

Role de conducere

Interval îndelungat de lubrifiere: rolă de tachet cu ace de tipul KR...-PPA cu etanşare nouă
 
Cu capacitate portantă deosebită: Rolă de sprijin PWTR cu rezervor mare de unsoare
 
Funcţionare cu frecare redusă şi interval de întreţinere foarte îndelungat - rolă de ghidare LR52
 
 

Siguranţă înaltă datorită superiorităţii tehnice

Rolele de ghidare INA cu profil exterior optimizat sunt considerabil superioare faţă de componentele tradiţionale. Presiunea Hertziană în punctul de contact rămâne întotdeauna mai redusă decât la rolele convenţionale, indiferent de cazul de funcţionare. Acest lucru reduce uzura căii de rulare adiacente.

Rolele de conducere ca factor economic

Datorită avantajelor tehnice multiple, rolele noastre pot deveni un factor economic pentru utilizatori, de exemplu în instalaţiile de îmbuteliere. Solicită gabarit redus, funcţionează fiabil şi cu uzură redusă. Datorită camerelor mari de unsoare şi a unei etanşări deosebit de eficiente, trebuiesc lubrifiate foarte rar. Utilizatorul economiseşte eforturi de întreţinere iar costurile se reduc.

Concepte HighTech

Chiar şi pentru medii extreme cum ar fi umiditatea aerului sau prezenţa permamentă a apei, putem să vă oferim ceva adecvat. Astfel, rolele se pot prevedea din fabrică cu un strat special Corrotect®. Sau poate sunteţi interesat de unul dintre conceptele noastre de role hightech pe baza noului oţel inoxidabil de mare performanţă Cronitect?

Folosind bile ceramice, se pot stăpâni şi cele mai dificile aplicaţii cu lubrifiere în mediul de lucru până la funcţionarea uscată. Aceste role inovative oferă utilizatorului avantaje economice semnificative datorită rezistenţei crescute la coroziune faţă de oţelurile de rulmenţi inoxidabile convenţionale. De asemenea vă rugăm să ne contactaţi, dacă sunteţi în căutarea unei soluţii de lagăr la care rezistenţa la uzură a rolelor şi căii de rulare sunt îmbunătăţite în mod semnificativ ...

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord