INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

medias®
CONTACT
Maşini pentru prelucrarea alimentelor şi de ambalare

Service

Dimensionarea lagărului cu Bearinx®: Siguranţa de funcţionare a suspensiei prin modelarea tuturor condiţiilor periferice
 
medias® vă stă la dispoziţie gratuit
 
 

Siguranţă calculată cu Bearinx®

Nici m[car cel mai bun produs nu este util dacă este utilizat incorect. De aceea, la dimensionarea şi calculul lagărelor profitaţi de experienţa şi de cunoştiinţele inginerilor noştri.

Cu programul de calcul Bearinx®, de exemplu, rulmenţii se pot analiza detaliat - până la contactul individual dintre corp şi calea de rulare. În etape succesive de optimizare, se poate analiza influenţa diferiţilor parametri şi a condiţiilor periferice. Din rezultate reiese solicitarea suspensiei în diferite stări de sarcină. Programul permite o dimensionare tipică cazului de utilizare: prin simulare se poate stabili într-un mod rapid şi economic construcţia optimă pentru la cazul de utilizare, prin modificarea poziţiei, formei de construcţie sau dimensiunii lagărului .

Service-ul de calcul al Grupului Schaeffler este completat de analize FEM, simulări sau măsurări dinamice la faţa locului.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord