Sectoare & Aplicaţii

Industrial

Cel mai dezvoltat portofoliu de produse din branşă

Grupul Schaeffler dispune în domeniul industrial - prin 40 000 de articole de catalog, precum şi prin numeroase soluţii specifice clienţilor - de cel mai dezvoltat portofoliu din branşă şi este, la nivel mondial, un partener căutat şi de încredere pentru această industrie. Spectrul soluţiilor pentru lagăre cuprinde numeroase soluţii de la rotativ la linear, de la tribologie la integrarea de senzori până la tehnică de propulsie.

Clienţi din aproximativ 60 de domenii industriale diferite mizează pe lagărele de rostogolire (rulmenţi) şi de alunecare, ghidaje liniare şi propulsie directă ale mărcilor INA şi FAG. Domenii de aplicaţie orientate către clienţi, precum industria grea, utilaje de producţie, sisteme de acţionare şi vehicule pe şine, precum şi produse de consum oferă clienţilor soluţii pentru o mai bună fiabilitate, reducere a greutăţii şi construcţie de sisteme mai compacte.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord