Publicaţii
 

Revistă | 2015-09
added competence Issue 2015/2016

 
 

Broşură | 2013-09
Bearing Solutions for Machine Tools

 
CONTACT
Industrial

Maşini unelte

Competenţă adăugată pentru maşini unelte

Produsele mărcilor INA şi FAG sunt de multe decenii prima adresă pe plan mondial în suspensia meselor rotative, la lagărele pentru şuruburi de transmisie cu bile şi ghidaje liniare. Precise şi durabile, cu întreţinere redusă şi gata de montaj: Grupul Industrial Schaeffler poate furniza toate suspensiile unei maşini-unelte de la consiliere până la service cu un program de produse pe cât de vast, pe atât de perfect.

Această cooperare este întărită prin specialiştii în transmisii directe INA Drives & Mechatronics GmbH & Co. oHG (IDAM). Astfel se pot realiza şi soluţii complete  pentru mişcări rotative şi liniare optimizate în funcţie de aplicaţie. Pentru producătorii de maşini şi pentru producătorii de sisteme parţiale se deschid astfel posibilităţi tehnice şi economice de complet noi, precum şi avantaje semnificative în cadrul lanţului  procesual.

 
Aplicaţii
Gama de produse
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord