CONTACT
Aplicaţii

Sisteme de ghidaj liniar

Sisteme liniare de ghidaje INA

Oferta INA pentru sisteme liniare de ghidaje cuprinde nu numai ghidaje de arbori şi şine, ci şi un program variat de sisteme cu recircularea bilelor sau rolelor, care se folosesc de mai mulţi ani cu succes la maşinile unelte. Ele îndeplinesc toate cerinţele în ceea ce priveşte capacitatea portantă, rigiditatea şi dinamica. Variantele silenţioase sau placate, accesoriile de etanşare, etc. completează spectrul de produse.

 
 

Accesorii pentru sisteme liniare de ghidare

Pe plan mondial, gama de accesorii este este fără rival pentru sistemele de ghidaje pe un singur rând. Cuprinde sănii de amortizare, elemente de etanşare, dispozitive pentru lubrifierea pe perioadă îndelungată, resp. lubrifierea cu cantităţi minime, elemente de frână ca sisteme de oprire de urgenţă pentru axele motoarelor liniare şi elemente de amortizare pentru îmbunătăţirea suprafeţelor piesei în stări critice de funcţionare ale maşinii. Şi asta nu este totul!

 
 

Unităţi antrenate

Sistemele de avans şi transport, schimbătoarele de scule şi sistemele de manipulare sunt domenii de aplicare preferate pentru produsele liniare ready-to-fit de la INA. Designul compact furnizează potenţiale pentru reducerea gabaritului. Ca ofertant de sistem, Grupul Schaeffler dispune de mult mai mult decât de componente individuale. Oferta sa cuprinde şi soluţii adaptate, gata de montaj, specifice clientului.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord