CONTACT
Maşini unelte

Aplicaţii

INA, FAG şi IDAM: Sistematic spre soluţia optimă

Numai suspensia optimă permite procese de mişcare perfecte la maşina-unealtă. INA şi FAG lucrează de decenii în strânsă colaborare cu producătorii de maşini şi instalaţii pentru cele mai diferite ramuri industriale. Multe produse noi sunt rezultatul acestui parteneriat fructuos. Astfel iau naştere soluţii specifice, care fac maşinile mai rapide, mai precise şi mai sigure - pe scurt mai economice.

Produsele noastre "ready to fit" contribuie la creşteri semnificative de performanţă şi la caracteristici unice şi specifice pentru clienţii noştri; în final se folosesc aceste lagăre compacte, gata de montaj după simplul principiu: dezambalează, montează, pune în funcţiune. Aşadar, integrarea funcţiilor precum măsurarea, etanşarea, lubrifierea, frânarea etc. în componente devine tot mai importantă pentru optimizarea întregului sistem al maşinii unelte.

Noul concept "added competence" din divizia maşini de producţie s-a impus definitiv deoarece pune în centrul atenţiei în mod consecvent conceptul de sistem pentru lagăr, suspensie şi pentru întregul sistem. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă că puteţi accesa o paletă de produse care acoperă optim toate aplicaţiile din maşina unealtă.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord