CONTACT
Aplicaţii

Lagăre pentru mese rotative

Soluţiile INA pentru suspensiile de mese rotunde

Schaeffler Gruppe Industrie dispune de o selecţie excelentă de lagăre interschimbabile geometric pentru mese rotative.

Spectrul de produse începe cu seria YRT, pentru aplicaţiile standard cum ar fi la mesele rotative şi la capurile de frezare pivotante, unde se solicită rigiditate înaltă şi întreţinere redusă la turaţii reduse şi timpi reduşi de prelucrare. Seria RTC acoperă domeniul de înaltă precizie şi este alegerea optimă pentru aplicaţiile cu cerinţe de concentricitate maximă. Rulmentul axial-radial cu bile pe două rânduri din seria ZKLDF este prevăzut pentru turaţii maxime la durate mari de funcţionare sub sarcină. Lagărele din seria ZKLDF sunt deosebit de adecvate pentru lubrifiere cu unsoare.

 
 

Produsul cel mai performant din această gamă de produse este seria de construcţie YRTS, care a fost conceput special pentru axele mesei rotative antrenate direct. Acesta se caracterizează prin turaţie înaltă, moment redus de frecare în combinaţie cu rigiditate sporită. Sistemul de măsurare integrat oferă uilitate suplimentară, el se poate comanda opţional pentru rulmenţii de mese rotative.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord