TEHNICA DE APLICARE
 
Publicaţii
 

Catalog | 2016-06
Super Precision Bearings
Spindle bearings Super precision cylindrical roller bearings Axial angular contact ball bearings

 
 

Printare specială | 2014-11
FAG BAX Axial Bearings
High speed bearings for main spindles

 
Aplicaţii

Lagăre pentru arbori principali

 

Lagăre X-life ultra

Lagărele X-life ultra sunt lagăre cu fus hibrid cu inele din oţel de înaltă performanţă Cronidur 30, care a fost conceput special pentru aplicaţii critice în aeronautică şi astronautică. Au o durată de viaţă semnificativ mai îndelungată şi sunt deosebit de rezistente la coroziune. Pe piaţă sunt cunoscute ca X.. Lagărele cu capacităţi excelente de încărcare şi cu cele mai înalte turaţii pe plan mondial. Prelungesc durabilitatea de mai multe ori şi sporesc în mod semnificativ economicitatea maşinii unelte.

 
 

Soluţii de lagăr liber

FAG oferă pe plan mondial cel mai profilat spectru pentru soluţionarea funcţionării lagărului liber în fusurile maşinilor unelte. Acesta se extinde de la rulmenţi cu role cilindrice de precizie sporită  pe unul sau pe două rânduri, la rulmenţi de tip Floating Displacement până la ansambluri compacte gata de montaj.

Lagărele Floating Displacement de turaţie sporită au un inel exterior cu rulmenţi cu bile din ceramică şi un inel interior cu rulmenţi cu role cilindrice din Cronidur 30. Se poate opta pentru versiuni deschise, etanşate sau DLR cu orificiu conic sau cilindric. Ansamblele de lagăre libere sunt disponibile în toate variantele în funcţie de specificul fiecărei aplicaţii.

 
 

Lagăr etanşat pentru fusul principal

FAG B..2RSD şi XCS, HCS şi HSS au etanşări cu interstiţiu şi sunt lubrifiate pe viaţă.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord