CONTACT
Maşini unelte

Service

Service-ul nostru este foarte apreciat

Service-ul excelent este o tradiţie la INA. Inginerii noştri de consiliere sunt de de la început parteneri competenţi ai clienţilor noştri. Am dezvoltat continuu oferta de service de la INA.

De exemplu cu programul de calcul de lagăre BEARINX®. Astfel solicitarea rulmenţilor în sisteme complexe de maşini prin luarea în considerare a unei multitudini de condiţii de mediu se poate prezenta, calcula şi documenta exact. Spre exemplu încovoierea arborilor sau bascularea. Chiar şi deformarea construcţiei adiacente se poate calcula oricând. Atât în sistemele rotative, cât şi în cele liniare.

Astfel, calculăm încărcarea lagărelor precum şi punctul de contact cel mai solicitat din rulment.  Primiţi de la noi rezultatele complete pentru documentaţia dumneavoastră de proiect. Asta vă oferă siguranţa, de care aveţi nevoie. Aşadar, prin reducerea timpilor de dimensionare şi proiectare, obţineţi rapid soluţia cea mai economică. Contactaţi personalul nostru de consiliere specializat.

Bineînţeles, puteţi folosi şi sistemul nostru de informare şi de consiliere medias®. Acesta este mai mult decât un catalog pe CD. Mult mai mult. Alegerea produsului, chiar şi în funcţie de cerinţe speciale prin intermediul pictogramelor, calculului, selectării lubrifiantului, construcţiei, inclusiv preluarea fişierelor DXF, ..., până la documentele complete de comandă. Acest mediu modern oferă posibilităţi nebănuite atât pentru lagărele liniare cât şi pentru cele rotative.

Vedeţi deja: service-ul nostru este avantajul dumneavoastră. Fie că este vorba de analize de lagăr la faţa locului, de testare tehnică, tribologie, tehnica materiilor prime, cercetare şi dezvoltare, şcolarizare şi dezvoltare suplimentară, etc., etc., etc., o ofertă de service mai complexă decât aceasta nu veţi găsi nicăieri.

Aşadar, dacă dumneavoastră construiţi o maşină-unealtă, gândiţi-vă simplu la faptul că produsele INA şi service-ul adecvat sunt garanţiile succesului dumneavoastră.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord