Aplicaţii

Braţ C

 
 
 

Soluţia completă pentru arcul C

Cerinţa clientului: calitate maximă a imaginii la o expunere redusă a pacientului. S-a căutat un ghidaj liniar, care înlesneşte poziţionarea exactă a tuburilor Röntgen peste arcul C fără smucituri. Suplimentar trebuie să poată fi expus la radiaţii şi silenţios.

Soluţia vine de la Grupul Schaeffler, este gata de montaj, briliantă din punct de vedere tehnic, şi aduce clientului o utilitate economică înaltă. Baza noului ghidaj circular este un profil din aluminiu extrudat cu tije din oţel inoxidabil tratate termic. Deosebit de inovativ: Soluţia integrată a lagărelor conducătoare/libere. Astfel, se pot compensa eventualele inexactităţi dimensionale  ale construcţiei de racordare. Lagărul liber este executat ca o rolă de profil cu inel interior glisant, şi anume - aceasta este una dintre specialităţile noastre - ca rulment cu ace.

Beneficiul: rezistenţă uniformă la glisare, independent de poziţia tuburilor Röntgen.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord