Aplicaţii

Tomografe computerizate

Aici profită înainte de toate pacientul: Scannerele CT devin odată cu sistemul de suspensie mecanic integrat de la FAG mult mai precise şi mai silenţioase, timpii de control se scurtează.
 
Transfer de tehnologie în domeniul metric: Lagărul inovativ cu inel subţire cu bile din ceramică, dezvoltat pentru elicopter - acum în serviciul medicinii
 
 

Inovaţie: sistem mecatronic pentru suspensia tomografelor computerizate

Din colaborarea cu producători renumiţi de tomografe computerizate s-a născut o soluţie de nivel mondial: un sistem de suspensie mecatronic integrat, constând dintr-un lagăr cu inel subţire precis şi silenţios, cu transmisie directă, precum şi componente învecinate de înaltă precizie.

Lagărul însuşi este o dezvoltare inspirată din tehnica aviatică FAG şi dispune prin aceasta de toate caracteristicile care au prioritate în scannerul CT: 100% siguranţă în funcţionare la cea mai înaltă precizie în rulare, silenţios. Tendinţa spre turaţii din ce în ce mai înalte la tomografele computerizate se poate realiza fără probleme cu sistemul nostru de suspensie. Turaţiile de peste 300 min-1 au fost deja testate.

Soluţia FAG oferă producătorilor CT un avantaj suplimentar referitor la timp şi costuri: aceştia pot monta direct un sistem de suspensie şi acţionare complet premontat şi testat fără eforturi suplimentare de montaj şi testare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord