Aplicaţii

Antrenări directe

Sistem de poziţionare pe axe multiple pentru tehnica de analiză
 
Sistem de poziţionare Open frame
 
Unităţi de acţionare pentru tomografe comuterizate cu sistem de suspensie mecanic integrat de la FAG
 
 

Transmisie şi suspensie într-un singur loc: cu antrenările directe IDAM pentru soluţia de sistem

Antrenările directe IDAM pentru mişcările liniare şi rotative se recomandă în tehnica medicală în special acolo unde sunt solicitate precizie maximă şi dinamică, precum şi durata lungă de viaţă. Începând de la motoarele pentru paturile de bolnavi şi colimatoare pentru tratamentul tumorilor, până la unităţile de acţionare fără transmisie pentru tomografia computerizată.

Manipulatoarele cu axe multiple pentru aparatele Röntgen sunt deja folosite cu succes, iar sistemele liniare IDAM înlesnesc în staţiile de analiză tehnico-medicale o poziţionare a probelor în domeniul  câtorva micrometri. Într-un spaţiu redus, transmisiile aproape fără uzură dezvoltă o densitate enormă a puterii.

Printre avantaje se numără:

  • variaţie înaltă a turaţiei şi a vitezei
  • dinamică şi rigiditate foarte bună
  • viteze finale înalte
  • comportament înalt la acceleraţie şi frânare
  • exactitate maximă de poziţionare şi repetare.

Deosebit de adecvată pentru folosirea în domeniul tehnicii medicale este transmisia rotativă de tip HSR. Cu o înfăşurare cu ohmi puţini şi număr redus de poli, aceasta atinge viteze relative de 50 m/s şi de aceea este predestinată aplicaţiilor High-Speed. Se realizează în funcţie de aplicaţie şi de dorinţa clientului, la fel ca transmisia HSRV cu vibraţii deosebit de reduse cu înfăşurarea sa specială, care se foloseşte la tomografele computerizate.

Ambele motoare sunt adecvate ca transmisie pentru fusuri rotative rapid sau ca alte unităţi de rotaţie, dacă se solicită simultan un cuplu de torsiune înalt.

Pe drumul spre soluţii de sistem noi, orientate spre succes

Tehnica transmisiei directe fascinează nu numai prin precizia şi dinamica ei, ci şi prin multitudinea posibilităţilor de utilizare. Cu transmisiile directe IDAM suntem în măsură să vă livrăm dumneavoastră ca şi client, sisteme complete. Primiţi transmisie şi suspensie dintr-un singur loc. Folosiţi aceste posibilităţi noi privind performanţa şi configurarea pentru aparatele medicale ale dumneavoastră !

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord