Aplicaţii

Tuburi Röntgen

Unităţile de lăgăruire Barden pentru aparatele Röntgen îfac posibile scanări cu cea mai mare rezoluţie.
 
 
 

Cu Barden în viitorul tehnicii Röntgen

Succesul tehnicii Röntgen şi CT se datorează dezvoltării lagărelor noi, îmbunătăţite ale mărcii Barden. Aceste unităţi de construcţie pentru suspensia anodului rotativ ating rotaţii de peste 10.000 min-1 - în condiţii dure de utilizare. Astfel trebuiesc absorbite tensiunile înalte, funcţionarea are loc în vid la 10-9 kPa şi temperaturi de 400 până la 500°C.

Unităţile de lagăruire pentru aparatele Röntgen au căi de rulare integrate pe arbore şi sunt fără colivie. Arborele are o flanşă pentru fixarea anodului. Unităţile au o pretensionare fixă sau elastică, în funcţie de cerinţa aplicaţiei. Pentru a atinge o lubrifierea eficientă în condiţiile extreme menţionate, folosim tehnica modernă a suprafeţelor, cum ar fi depunerea superficială prin plasma sau cu radiaţii ionice. Pe standurile de probă proprii se verifică şi se validează performanţa aparatelor Röntgen în condiţii termice şi de vid simulate.

Progresul în tehnica Röntgen - înseamnă calitate crescută în diagnosticare şi terapie, precum şi un tratament menajant pentru pacient. Aceasta cuprinde o înregistrare rapidă a datelor, precum şi imagini de rezoluţie înaltă. Lagărele noastre Röntgen sunt prima alegere pentru aplicaţiile avansate Röntgen şi scanner în tehnica medicală.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord