Service

Cercetare & Dezvoltare

Laboratoare chimice şi fizice, de ex. pentru testarea lubrifiantului
 
Oţel, alamă, material plastic: Colivii din cele mai diferite materii prime moderne
 
 

Strat superficial

Straturile superficiale influenţează o întreagă serie de proprietăţi ale lagărului: uzura, rezistenţa contra coroziunii, rodajul, proprietăţi de rulare uscată, rezistenţa la medii, comportamentul la lipsa lubrifierii ... Dacă de ex. necesitatea unei protecţii contra coroziune deosebit de efective se află în prim plan, atunci se foloseşte Corrotect®, o protecţie catodică aplicată galvanic. TRIONDUR se aplică dacă se intrevăd încărcări tribo-mecanice înalte şi de durată, precum şi lubrifiere insuficientă.

Materiale

Oţeluri speciale cum ar fi Cronidur 30, materiale plastice foarte performante PEEK, ceramica, oţeluri amagnetice de rulmenţi - le combinăm reciproc, pentru a obţine o utiliate maximă pentru clienţi. Corpuri de rulare din ceramică sau din oţel, colivii din alamă sau PEEK, inelele de lagăr din material plastic ... Scopul stabileşte materialul. Dumneavoastră stabiliţi scopul!

Tribologie

Lubrifierea influenţează în mare măsură fiabilitatea şi durata de utilizare a unui lagăr. Toate unsorile folosite pentru prima lubrifiere a produselor noastre se testează înainte de utilizare în laboratorul propriu, iar la aplicaţiile de tehnică medicală, şi la rezistenţa la radiaţii. Un accent deosebit se pune în acest domeniu la lubrifierea pe toată durata de funcţionare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord