Service

Calcul şi testare

Dimensionarea lagărului cu BEARINX®: Siguranţa de funcţionare prin modelarea tuturor condiţiilor marginale
 
 
Cameră de testare fonică în Centrul Central de Testare al grupului Schaeffler
 
 

Construcţia

Componentele orientate spre client şi soluţiile de sistem prin includerea produselor de la INA, FAG, Barden şi IDAM sunt punctele noastre forte. Prin colaborarea timpurie cu clienţii, putem folosi programe foarte moderne CAE dezvoltate parţial de noi în toată amploarea lor.

Calculul şi selectarea lagărelor

Cu BEARINX® am creat unul dintre programele lidere pentru calculul rulmenţilor. Astfel, este posibilă analiza detaliată a tuturor suspensiilor INA/FAG - de la componentele inividuale până la sistemul complex de arbori. Solicitarea internă se calculează până la contactul individual cu corpul de rulare, aceasta se poate reprezenta apoi tabelar sau grafic. Din solicitarea punctelor individuale de contact, BEARINX® stabileşte exact durata de viaţă a rulmentului în mod computerizat.

Simulare

În faza de construcţie şi de modelare lucrăm cu cele mai moderne metode, cum ar fi simularea dinamică şi analiza FEM.

Testare

Numai după optimizarea computerizată, noul produs ajunge la testări. La cerere se pot testa modele pentru clienţi în cadrul centrului nostru F&E în toate situaţiile şi toate funcţiile - de la comportamentul la uzură până la spectrul de zgomote. După o serie de teste severe, aproape de condiţiile  practice, se dă startul fabricaţiei în serie.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord