CONTACT
Publicaţii
 

Broşură | 2017-08
Rolling Bearings and Services for Mining and Processing

 
 

Broşură | 2012-09
Bearing Solutions and Services for Drilling Rigs

 
Industrial

Minerit şi procesare

 
 
 

Suspensii moderne

În minerit şi în instalaţiile mari de extracţie, în industria de petrol şi gaz natural progresul tehnic se dezvoltă foarte rapid. Rulmenţii contribuie la acest progres.

Condiţiile vitrege de funcţionare şi de mediu necesită lagăre extrem de robuste. Cercetarea şi dezvoltarea noastră, precum şi schimbul intensiv de experienţă cu producători şi utilizatorii de maşini şi instalaţii au dus la creşterea siguranţei de funcţionare, iar durata de folosire a lagărelor INA şi FAG s-a prelungit continuu.

Pentru toate domeniile parţiale

Datorită condiţiilor de utilizare diferite trebuiesc îndeplinite condiţii speciale. Lagărele noastre se caracterizează prin:

  • Siguranţă de funcţionare şi fiabilitate înaltă
  • Capacitate portantă maximă
  • Necesar redus de întreţinere
  • Insensibilitate la şocuri şi vibraţii
  • Montare şi demontare simplă

Pentru toate instalaţiile şi maşinile

Aparatele de minerit de suprafaţă şi sub pământ, instalaţiile de transportat, maşinile de frezare de tunele, instalaţiile de pe ţărm şi de coastă, instalaţiile de foraj, tamburii de instalare a conductelor, concasoare, mori, site vibratoare, furnale rotative, instalaţii de sinterizat.

Oferta INA / FAG

Consiliere tehnică cu cele mai moderne metode, soluţii individuale, diferite accesorii, ofertă vastă de servicii.

 
 
 
 
 
Close

 
 
Aplicaţii
Gama de produse
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord