CONTACT
Prepararea minereurilor

Concasoare

Concasoarele servesc la măcinarea grosolană a minereului şi a rocilor.
Adesea concasoarele sunt colocate direct în mine sau în carierele de piatră, pentru a concasa preliminar materialul excavat sau minereul pentru o transportare mai uşoară.

 

Concasor cu fălci

Concasorul cu fălci există în varianta de concasor cu pârghie dublu-cotită şi concasor cu braţ oscilant. Se foloseşte concasare preliminară şi pentru concasare fină.

Arborele excentric cu roţi volante este suspendat pe cadrul maşinii pe rulmenţii oscilanţi de portanţă mare de la FAG. Braţul oscilant al concasorului se sprijină pe arborele excentric, tot pe rulmenţii oscilanţi de portanţă mare de la FAG.

 

Concasor rotativ conic

Concasoarele rotative conice, numite astfel din cauza mişcării sale de rotaţie în formă de cerc, lucrează continuu. Pentru tocarea bunului de măcinat, conul concasor girează cu un unghi definit faţă de axa verticală a concasorului. Concasoarele rotative conice sunt concepute pentru performanţe înalte.

Suspensia se compune din rulmenţi radiali şi axiali cu role cilindrice sau din rulmenţi axiali şi radiali cu role conice, predominant de construcţie specială.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord