Informaţie
 

Informaţii detaliate despre spectrul de servicii ale F’IS le puteţi găsi pe pagina de internet a F’IS: www.fis-services.de

 
CONTACT
Minerit şi procesare

Service

Consiliere tehnică

Timpii de dezvoltare din ce în ce mai reduşi fac necesară o dimensionare exactă şi o alegere corectă a rulmenţilor şi lagărelor de alunecare încă de la început. Aceasta este valabilă şi pentru ramura extractivă şi de prelucrare a materiilor prime. Prin utilizarea know-how-ului experţilor de rulmenţi deja din faza de dezvoltare, se reduc timpii de proiectare şi costurile de dezvoltare la clienţii noştri. De aceea oferim o consiliere vastă proiectanţilor, de la publicaţii tehnice şi catalogul nostru electronic, până la programe de calcul.

Inginerii de la INA şi FAG dispun de cunoştiinţe tehnice excepţionale în domeniul rulmenţilor şi a lagărelor cu alunecare. Aceştia consiliează clienţii în toate problemele de aplicaţie şi proiectare, şi oferă calcule de dimensionare specifice domeniului de aplicaţie. Împreună cu clienţii noştri dezvoltăm soluţii individuale pentru problemele existente.

 

F’IS – Serviciul de întreţinere al INA şi FAG

FAG Industrial Services (F’IS) oferă soluţii multiple de întreţinere pentru reducerea costurilor de reparaţie, evitarea perioadelor de repaus neplanificate şi creşterea disponibilităţii maşinii. Prin experienţa noastră practică îndelungată în aceste ramuri, suntem familiarizaţi cu condiţiile de funcţionare dificile din domeniul extracţiei şi prelucrării materiilor prime. Produsele, prestările de servicii şi şcolarizările ale F’IS reprezintă o componentă esenţială pentru ciclul de viaţă a unui lagăr şi sunt considerate excepţionale pe plan mondial de către clienţii noştri.

Stoc de produse

Produsele selectate din sortimentul ramurii din industria de minerit şi procesare le pregătim pentru clienţii noştri pe baza unui management special al stocului . Astfel, putem reduce semnificativ costurile de stoc ale clienţilor noştri prin asigurarea unei livrări rapide la preţuri de piaţă.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord