Industrial

Reductoare industriale

Construcţia de transmisii

Standardul produselor tehnice creşte permanent prin inovaţii. Ciclurile de produse se reduc în mod semnificativ, iar progresele tehnologice devin din ce în ce mai mari. Această tendinţă este valabilă şi în construcţia de transmisii.

Metode de calcul din ce în ce mai exacte, capacitatea calculatoarelor în permanentă creştere şi know-how-ul tehnologic - de ex. în metalurgie, rezistenţă şi tribologie - au dus la îmbunătăţirea rulmenţilor: greutatea specifică a transmisiei s-a redus în ultimii 20 ani cu aproximativ 80%.

Rulmenţii au contribuit esenţial la această dezvoltare. Prin cercetare şi dezvoltare continuă, prin creşterea permanentă a calităţii şi  prin schimbul de experienţă intensiv cu producătorii de transmisii au crescut funcţionalitatea şi siguranţa de exploatare a lagărelor noastre şi în acelaşi timp au fost reduse pierderile de putere. Transmisiile cu rulmenţi de calitate sunt performante şi ireproşabile.

 
Aplicaţii
Service
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord