Service

Consultanţă tehnică

Dezvoltarea transmisiilor se face de regulă în numai câteva luni. Rareori există ocazia testării transmisiei în condiţii reale de exploatare înainte de livrare.

De aceea, colaborarea în parteneriat cu INA şi FAG este deosebit de importantă. Experţii noştri din inginerie sunt solicitaţi atunci când este vorba despre o dimensionare detaliată şi rapidă a rulmenţilor. Suspensii sigure în funcţionare şi economice pentru transmisille industriale se pot realiza numai cu experienţă îndelungată şi prin luarea în considerare a tuturor condiţiilor de exploatare.

Echipa noastră de experţi în inginerie vă consiliază la selectarea rulmenţilor optimi din programul nostru de la INA şi FAG.

Pe deasupra clarificăm împreună cu dvs. şi problemele legate de construcţia aferentă lagărului, de lubrifiere şi etanşare, de montare şi demontare etc.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord